Knud Romer udforsker sindet

Hvorfor bliver nogle mennesker til holdningsløse psykopater? Hvordan tænker en skizofren? Og kan vi overhovedet stole på vores eget sind?

I en ny podcastserie på Talk Town, udforsker forfatter, foredragsholder og radiovært, Knud Romer, det menneskelige sind. Det gør han i samtaler med Bjørn Kaldan, der som forhenværende chefpsykiater for Sikringsanstalten og Herstedvester har levet et langt liv med kriminelle sindssyge.

Knud Romer og Bjørn Kaldan mødte hinanden på Skovhus Privathospital, da Romer for år tilbage blev indlagt med et mentalt sammenbrud. Her fik han råd og vejledning i sin livskrise af netop Kaldan. Den personlige krise kommer de heller ikke uden om i podcastserien.

– Vi er virkelig stolte over at samarbejde med en så stærk og engageret formidler som Knud Romer. Samtalerne mellem ham og Bjørn Kaldan gør os alle bevidste om livets skrøbelighed. Selv de grusomste beretninger bliver fortalt med nysgerrighed og respekt, siger Mette Hovmand-Stilling, redaktør for Talk Town.

Første afsnit af ’Knud Romer på Sikringsanstalten’ kan lyttes fra i dag (mandag) på Talk Town. Næste episode udkommer på næste mandag.

Knud-Romer-logo.jpg

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Psykologi