Sponseret af Sydenergi

Sponseret af Sydenergi

Komikeren Magnus Millang sætter klimaet på prøve

For en gangs skyld medvirker Magnus Millang ikke i en komedie eller en sketch. I stedet er han medvirkende i en aldeles seriøs videoserie, der bygger på hashtagget #WTFgørvimedklimaet

Han er kendt som en af landets mest sexede mænd og sjoveste komikere. Hans navn er Magnus Millang, og han ser selvfølgelig sådan her ud: 

Det er SydEnergi, der sætter fokus på de klimaproblemer, vi står med i dag.

Til dette formål findes der umiddelbart ikke nogen bedre person end Magnus Millang. Han er nemlig altid god for en sund og skeptisk tilgang til problemer.

For kan det nu virkeligt også passe med alle de her klimaproblemer, der snakkes så meget om?

Magnus Millang optræder i en videoserie af i alt seks afsnit, hvoraf de første tre allerede i dag kan ses. 

I første afsnit besøger Magnus både Folketinget og DMI, hvor han diskuterer forskellige klimaproblemstillinger med relevante fagpersoner. 

Efter at blive gjort bekendt med, hvor meget det egentligt sviner at flyve, vælger Magnus at droppe sin ellers planlagte tur til Vietnam.

Han finder nemlig ud af, at det er langt bedre for klimaet at tage toget, hvilket ender med en 18 timers lang togtur til det sydlige Europa. Magnus er dog ikke sikker på, at han kan nå lige så langt syd på, som han agter. 

Det står efterhånden Magnus klart, at der skal ske noget drastisk, hvis klimaproblemerne skal løses. Og det skal de.

Efter en tur i fitnesscenteret får Magnus den geniale idé at genanvende den elektricitet, som han selv skaber på motionscyklen. For hvorfor i alverden skal denne bæredygtige og klimavenlige energi bare spildes?

Magnus Millangs klimakamp fortsætter med yderligere tre afsnit på næste tirsdag. Lad os håbe han finder en løsning. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Klima