Kylie Jenner

Foto: Getty Images Kylie Jenner har en svimlende markedsværdi på 900 millioner dollars.

Kylie Jenner slår vild rekord: Er på vej til at overhale Mark Zuckerberg

Den blot 20-årige Kylie Jenner er netop blevet kåret til den yngste kvindelige dollarmilliardær nogensinde af anerkendt erhvervsmagasin. Snart kan også de unge mandlige skabere af Facebook og Snapchat se sig slået, vurderer magasinet.

Af en familie, der mest af alt er kendt for at være kendt, har det yngste medlem af Kardashian/Jenner-klanen, Kylie Jenner, begået noget af en rekord.

Den nybagte mor kan nemlig bryste sig af at være den yngste kvinde, der nogensinde er optrådt på Forbes’ liste over verdens rigeste personer med selvskabte formuer.

Det afslører det anerkendte erhvervsmagasin, der også vurderer, at både Facebooks Mark Zuckerberg og Snapchats Evan Spiegel snart kan se sig slået af den unge sværvægter.

LÆS OSGÅ: Kardashian-søstrene smider tøjet for Calvin Klein

Alt peger nemlig på, at den blot 20-årige realitystjerne og sociale medie-personlighed også vil have overtaget posten som den yngste selvgjorte dollarmilliardær nogensinde, inden hun fylder sit 22. år.

– Wow, jeg kan næsten ikke tro, at jeg poster min helt egen Forbes-forside. Tak for artiklen og for anerkendelsen. Jeg er så velsignet, at jeg hver dag kan lave det, jeg elsker. Jeg kunne ikke have drømt det bedre, skriver Kylie Jenner på Instagram under et billede af Forbes’ augustnummer, der i dagens anledning har hendes ansigt på forsiden. 

Selvgjort makeup-formue

Ifølge Forbes skulle Kylie Jenner have en svimlende markedsværdi på 900 millioner dollars – konservativt beregnet. Til sammenligning vurderer magasinet, at Kylies halvsøster Kim Kardashian Wests formue runder 350 millioner dollars.

Og pengene – de er helt og holdent Kylie Jenners egne.

Det skyldes ikke mindst, at hendes succesfulde kosmetikfirma, Kylie Cosmetics, har indtjent godt 800 millioner dollars i løbet af de seneste 2 år. Kylie selv ejer 100 procent af virksomheden.

Dertil kommer indtjeninger fra diverse tv-programmer og store sponsoraftaler.

Fortsætter væksten det næste år, vil Kylie Jenner således runde den magiske milliard i en alder af blot 21 år og dermed indtage rekorden som den yngste selvskabte dollarmilliardær nogensinde - både blandt kvinder og mænd.

Facebookstifteren Mark Zuckerberg, den nuværende rekordindehaver, var til sammenligning 23 år, da hans formue passerede én milliard dollars.

Også på privatfronten går det strygende for Kylie Jenner, der i februar kunne byde velkommen til datteren Stormi, som hun har fået med sin kæreste, rapperen Travis Scott.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kim Kardashian, Kendte, Økonomi og Kylie Jenner

610x200_woordy_knap2.jpeg