Luksusproblemer
Foto: Getty Images

Luksusproblemer

27 luksusproblemer, du aldrig er alene om at brokke dig over

Det skulle være så sundt at dele. Derfor giver vi dig 27 luksusproblemer, du altid må udbryde højlydt irritation over.

Der findes en milliard ting i hverdagen, der er mere oplagt at udtrykke sig kritisk om end mikroskopiske kufferthjul, lunken kaffe, gnavesår og langsomt internet.

Men... det er nu bare engang i mellem de helt nære ting, der fylder mest. Så pyt med, om Trump og Nordkorea er et tryk på knappen fra åben missilkrig eller at en ny finanskrise truer i horisonten. For du har fået lilla tænder på daten med ham den søde og den gode barolo, og du er lige kommet i tanke om, at du har glemt at tjekke ud med dit rejsekort!

Velkommen til skriftestolen for førsteverdensproblemer så ligegyldige, at du sagtens kan løse dem på brøkdelen af et minut, eller helt undgå dem, hvis du ville. Men alligevel. Det er bare SÅ stramt at åbne endnu en brun avocado!

1. Når du har siddet ude en hel aften og hygget dig med vin og venner, men bliver kvitteret med skoldkoppelignende mange myggestik dagen efter. Er det en eller anden form for syg karma?

2. Hvis du kan mærke, at din sukkergrænse er ved at nå et faretruende lavt niveau, og kantinen melder pas på onsdagskage. Hvorfor ændre noget af det eneste konstante i vores liv, vi kan regne med?!

3. Når du skal hjem, fordi du er blevet kørt til arbejde. Det er jo et vanvittigt udmattende projekt. Især når der er 2000 meter! Vi overnatter her bare til i morgen.

4. Når en øl ikke er kold.

5. Når de sko, du har stolet på i årevis, gået flere kilometer i, pludselig begynder at gnave. NU? Efter ALLE disse år?! Trust-issues, siger vi bare.

6. Når der pludselig ikke er flere koder tilbage på dit nøglekort fra NEM-ID. Åh...
Ja, vi er da godt klar over, at der automatisk bliver sendt et brev med nye men... suk, nu skal vi til at LEDE efter det? Vi tjekker kontoen i morgen.

7. Når du lige er gået heeeele vejen op fra perronen, men husker, at du har glemt at tjekke ud med dit rejsekort (!!!).
JA, de har fået en app til det, men goddammit hvor er det besværligt.

8. Det er stadig en mirakuløs gåde, hvordan forsiderne ikke er blevet ryddet for at dække den skandaløse produktion af kufferthjul. HVORFOR er de altid så små, så den konstant tipper?! (Det har INTET med vores overpakning at gøre)

9. Når du virkelig mangler et tyggegummi og ikke har et.

10. Når du kommer til at lukke ALLE internetfaner i stedet for én. Ja ja, vi ved godt, man kan trygge gendan, men seriøst, hvor irriterende er det lige, at det er den ENESTE gang, din computer ikke spørger "Er du sikker?"

11. På trods af vores mange år som professionelle swipers på mobilen, hænder det stadig, at vi kommer til at trykke på et annoncebanner på den ene side i stedet for artiklen om Brad og Angelinas forhold... Ej men så skal man ud, lukke den igen, finde siden igen og trykke på det rigtige link. It's just not worth it.

12. Hvis internettet ryger et smut, så det tager tre sekunder at loade et Instagram-billede i stedet for et. Det er altså tid, man aldrig får igen.

13. Når der bliver serveret ens yndlingsret, buffet, er det umenneskeligt at bede nogen om at begrænse sig. Derfor er det fuldt ud berettiget at brokke sig over at være stopmæt. Også selvom du stadig klemmer en dessert ned.

14. Når temperaturen endelig har kravlet sig op på sommergrader i kolde DK, men det så liiige bliver den ene grad for varmt. Det er UMULIGT at være nogen steder. (Og ja, det er også os, der deler brok om vinterkulderen)

15. Når du lige har drukket din kaffe og skal tisse 30 sekunder efter. Chill, krop!

16. Når du vil tagge andre i et sjov Instagram-opslag, men har glemt deres brugernavn, så de praktisk talt er umulige at finde. Åh, hvor uforløst føles det lige at sidde og brænde inde med det sjoveste meme?!

17. Når du åbner fryseren, men liiige glemmer én ting derinde, og den nu har lavet et irreversibelt vakuum, der forhindrer dig i at tage den sidste pose bønner (læs: is) op.

18. Når din yndlingslæbestift knækker. Det er en milliard gange mere irriterende, end når du løber tør, for der er minus mental forberedelse på katastrofen.

19. Når din café latte opfører sig som avokado. Et nanosekund er ikke nok til at indtage hele kruset, hvilket er tidsrummet, hvor den hverken er alt for varm eller kold.

20. Når din blære begynder at straffe dig for de øl, du har indtaget, på præcis dét tidspunkt hvor bandet spiller den ene sang, du faktisk kender og kan danse med til. Så er det heldigvis godt, der aldrig er lang kø til dametoilettet... nå nej.

21. Når du rigtig sætter dig til rette på toilettet til mere to end nummer et, og du opdager, at du har glemt din mobiltelefon.

22. Når du dehydreret kaster dig ind i den lokale kiosk for at flå en vand ned fra hylden, men i en fejl får købt en med brus. OMG, tørsten vil jo aldrig slukkes! (Eller omvendt for jer kulsyreelskende mennesker. I don't get it...)

23. Når du går ud i køkkenet efter noget vigtigt, men ender med at stå som en tåbe og glo, fordi du på fire sekunder har glemt alt om, hvorfor du rejste dig. Kom nu lidt op i gear, hjerne!

24. Når du igen (!!!) har investeret i en rådden avokado, selvom du har brugt samtlige tricks for at udvælge den helt rigtige...

25. Når du på din date "lige skal pudre næsen" (gør ingen jo i virkeligheden?) og opdager, at den knaldgode Barolo har forrådt dig med lilla markeringer mellem hver. enkel. tand...

26. Når du efter en fortræffelig syvretters menu, får serveret en dessert, der ikke liiige falder i din smag.

27. Når du igen har brugt tre min. af dit liv på at læse en lang liste, tagget dine veninder smågrinende og til sidst indser, at det er komplet ligegyldigt. (Men egentlig er du ligeglad, fordi du elsker lister lige så meget som os)

Se, hvad vi ellers skriver om: Sociale medier og Lister