Asiatisk mad
SPONSORERET indhold

Madblog: Asian Sensation

Af: Mette Mølbak
22. aug. 2012 | Livsstil | ALT for damerne

Den varmeste sommer kalder på let og frisk mad – og her er det asiatiske køkken svaret på alle bønner. Derfor kastede jeg mig en varm august-dag ud i en menu, som min mand døbte Asian Sensation. Jeg lavede friske rispapirruller med rejser, koriander, mynte og avocado, satay-kyllingespyd med peanutsauce og thai beef salad, som jeg kom mango i, hvilket gjorde retten til en sødere og blødere version af den ellers stærke salat. I alt usædvanligt lækkert mad, der egner sig forrygende til at blive spist en sommeraften på altanen.

Thai beef salad – med mango og et glad kold rose

 

Rispapirruller bliver også kaldt sommerruller, og er intet mindre end perfekte i varmen.

 

Grillstegte kyllingespyd med peanutsauce er også børnevenlig mad (hvis marinaden ikke er for stærk).

 


Læs også: Bag brød i en gryde