Østers til morgenmand med Nabiha
SPONSORERET indhold

Østers til morgenmand med Nabiha

Sangerinden tvang østers i Eurowoman fra morgenstunden. Det hjalp, at der var bobler til at skylle efter med.

Foto: Andreas Houmann
15. jun. 2016 | Livsstil | Eurowoman

- Hvis jeg gør det, gør du det også. Østers og bobler, insisterer Nabiha.

- Det behøves virkelig ikke, forsøger jeg mig. De fire-fem gange Eurowomans udsendte har spist østers, har det ikke været nogen stor succes, selv om jeg næsten ikke kan få det til at passe. Jeg burde da være østers-spisende ...

- Jo, sådan er reglen. Jeg bestiller til jer begge, siger Mette, der er vores vært på Musling denne morgen.

Og sådan gik det til, at Eurowoman blev overtalt til at spise frække bløddyr fra morgenstunden. Og nej, det er altså ikke, fordi Nabiha spiser østers hver morgen i Vesterbro-lejligheden.

Hvis ikke østers, hvad spiser du så til morgenmad?
- Jeg er vokset op med havregrød og hirseflagegrød, og det spiser jeg stadig. Jeg har en kæmpeboks, som jeg fylder med rugflager, speltkerner, hirseflager, rosiner, kokosflager og chiafrø. En håndfuld af det over på lavt blus, så laver jeg en kop kaffe eller te og går og pakker dagens taske, imens grøden bobler. Hvis det bliver en lang dag, kan jeg også finde på at lave en proteindrik til tasken. Den består af banan, mandelmælk og proteinpulver og er vildt lækker.

Spiller musikken?
- Jeg hører sindssygt meget Missy Elliott. Det er så fedt at høre hendes plader fra start til slut, og det har jeg ikke gjort i 100 år. Opbygningen er grineren og super inspirerende.

Hvordan får krøllerne kærlighed?
- Jeg er kæmpe fan af økologisk kokosolie. Jeg bruger det som hårkur og natcreme og elsker at bruge det i min madlavning. Men bare rolig, jeg har en krukke til køkkenet og en til badeværelset. Jeg har også hørt, at det virker udrensende, hvis man gurgler med det i fem minutter. Det skal prøves. Og så lige endnu et tip i beauty-afdelingen. Har du tørre læber, er ren E-vitamin, som du kan få i helsekosten, virkelig godt. Det plejer og giver glans.

Hvordan ser din morgen ud, når du er på tour?
- Jeg er typen, der står foran døren til morgenmadsrestauranten på hotellet, når de åbner. Jeg elsker at have god tid med en god bog, og så er det altid lækkert, når det er andre, der har lavet mad til én. Der skal to tallerkener til, brød og æg og frugt, en skål med yoghurt og juice og kaffe.

Hvad skal der ske resten af dagen?
- Det bliver helt stille og roligt i dag. Jeg skal have lavet negle hos Sol Quito, som er number one nail fixer herhjemme. Jeg giver hende et tema, og i dag skal det være nordlys. Hun siger: "I got you, girl", og så laver hun negle, der matcher temaet. Senere har jeg et interview med et engelsk magasin og så lidt sangskrivning.

Og dér kommer østersene på et fad. Der er ingen vej udenom.

- Tyg, tyg, tyg, siger Nabiha, da Eurowomans udsendte netop har fået østersen indenbords og formodentlig har store, forvildede øjne.

- Skål.

LÆS OGSÅ: Dronningen af dansk natteliv er blevet voksen

LÆS OGSÅ: "Kvinders krop er stadig en ideologisk kampplads"

LÆS OGSÅ: Sådan går det med ligestillingen i Danmark