Q&A Pernille Teisbæk: "Det er mit bedste budgettip"
SPONSORERET indhold

Q&A Pernille Teisbæk: "Det er mit bedste budgettip"

Pernille Teisbæk er ny ambassadør for brillefirmaet Louis Nielsen. I den forbindelse fik Eurowoman.dk en snak med bloggeren og tidligere assisterende moderedaktør her på bladet om yndlingssteder i København, personlig stil og sommerplaner.

Af: Redaktionen Foto: Louis Nielsen
09. jul. 2014 | Livsstil | Eurowoman

Hvad er dine tre favoritsteder i København?
Jeg starter ofte min dag med en cappuccino på min lokale yndlingskaffebar; Atelier September, som laver en sublim kaffe, mens jeg iagttager hele byen vågne igennem de store, flotte ruder.
Jeg er derudover ret vild med Granola, som ligger på Frederiksberg, hvilket var mit gamle hood. Der er skønt både til morgenmad og om aftenen, hvor de serverer franske delikatesser og lækker vin.
Hvis jeg skal ud og forkæle mig selv en aften, så tager jeg på Geist - jeg er vild med de små, lækre retter, som Bo Bech kredser om, for dernæst at runde aftenen af med en candyfloss og en lemondrink ude på terrassen, som ligger gemt inde i baggården.

Hvilket smykke betyder allermest for dig?
Det gør min signetring på min lillefinger, som jeg fik af min mor i konfirmationsgave. Den er speciallavet udfra min mormors, så alle kvinder i familien går alle med en tilsvarende ring med familiens våbenskjold.

LÆS OGSÅ: 11 danske smykkedesignere, du skal kende

Hvad er det mest karakteristiske ved din stil, som gør, at du skiller dig ud i modebilledet?
Min stil er casual med et klassisk og skandinavisk minimalistisk udtryk. Jeg kan godt lide at sammensætte forskellige materialer, samt bruge mange lag-på-lag i min styling - dog ofte i temmelig diskrete farver. Jeg tror, at den henvender sig til mange, da den er temmelig brugbar og forståelig, men stadig opdateret. Det kan ofte være en udfordring, så det kan måske være det, som gør den anderledes.

Hvad skal din sommer bruges på?
Jeg har mange rejseaktiviter i kalenderen konstant og det afspejler min sommerferie også. Jeg skal til LA en uge og style Anine Bings kampagne, dernæst videre til London og slutvis til Sydfrankrig en uges tid, som bliver ren afslapning.

Hvilke 3 ting har du ALTID i din håndtaske?
Min Samsung-mobil, mit pas og Rudolf Care faktor 50 til ansigtet.

Hvad er dit bedste budget stiltip?
Rød løbestift...kan redde et hvert outfit, uanset hvad tid det er på døgnet!

LÆS OGSÅ: "Jeg vasker ALDRIG mine jeans"