Sådan holder du en bryllupsfest, dine gæster aldrig vil glemme

Sådan holder du en bryllupsfest, dine gæster aldrig vil glemme

Er du ved at planlægge dit kommende drømmebryllup, og er du i tvivl om, hvilke festlige indslag der skal til for, at dine gæster holder ud til den lyse morgen? Så læs med her.

Vi har udvalgt fem hjemmesider til dig, som du skal kende, hvis du vil holde et uforglemmeligt bryllup, hvor festen er garanteret.

I artiklen herunder finder du alt fra professionelle bartendere, der kommer ud til dit bryllup med deres egen cocktailbar til den perfekte DJ og bryllupspynten, som får dine gæster til at måbe. 

Gør bryllupsdagen mindeværdig med bryllupspynt 

All4party.dk

Et bryllup er for de fleste en af livets absolut største begivenheder. Det er den officielle erklæring på kærlighed mellem to mennesker - og det vil vi hos All4Party.dk gerne være med til at fejre.

Vi har alle de mindre accessories til et bryllup, der gør dagen den tand ekstra mindeværdig. Og det kan endda være, at vi har noget, som du slet ikke vidste, du manglede i første omgang.

Hos All4party.dk finder du alt lige fra flotte lysposer som byder dine gæster velkommen til gæstebog, bordkort, pynt til lokalet, og meget meget mere.

Den perfekte personlige morgengave


MEDIO Nøglering - Pris fra kr. 129,-

Hos Armario laver vi håndlavede nøgleringe i det fineste italienske kernelæder. Vi har specialiseret os i at designe og producere unikke lædervarer, som du selv kan sætte dit eget personlige præg på. Vores design er kendetegnet ved at være enkelt og tidløst.

Alle vores lædervarer skæres, behandles og trykkes i hånden - uden brug af maskiner. Vi behandler hver enkelt bestilling med omhu, og vi sætter en ære i, at du har en god oplevelse - både ved, under og efter din bestilling.

Du bestemmer selv sammensætningen af dit tryk. Dét, samt vores unikke design, bliver den perfekte måde, at gøre en så “almindelig” ting som en nøglering, til en meget personlig gave.

Bartender til bryllupsfesten – lej også med cocktailbar

Bartendertjenesten.dk - Få et personligt tilbud

Hold et bryllup, hvor festen er garanteret!

Få en professionel bartender ud, der kan sammensætte de bedste cocktails I kan få.
Vi opsætter cocktailbar og medbringer alt I skal bruge på dagen.

Til en kuvertpris på fx 250,- ved 60 gæster får I:

 • Fri Bar i 4 timer + 1 times opsætning/nedlukning
 • Egen bartender(e) i butterfly med læderforklæde, og hvid skjorte
 • Frispresset lime/citron juice plus premium mixere- FeverTree Ginger Beer, Tonic, Lemon ect.
 • Isterninger og knust is ad libitum
 • Premium spiritus til drinks, som fx Stolichnaya, Ocho Blanco, Tanqueray, Buffalo Trace & Plantation 3-Star
 • Hjemmelavet sirup med frisk frugt
 • Shakere, udstyr og cocktailbar
 • Glas, sugerør, cocktailpinde ect.
 • Vælg mellem rustikke menukort på A5 clipboard eller tavlekort

Vil du kun leje bartender? Så hjælper vi også gerne.
Vores standard pris starter ved 2.350,- for:

 • 1 professionel bartender i 4 timer + 1 times opsætning/nedlukning
 • Bartendertjenestens indkøbsliste med guide og præcist antal varer til indkøb
 • 25 kg isterninger gratis - hver efterfølgende tønde med 25kg is koster 200,- (normalpris 350,-)
 • Transport
 • Barudstyr (shakere, jiggere, barmåtter o.lign)

Hos Bartendertjenesten ved vi, at jeres bryllup er en oplevelse for livet. Med nogle af byens dygtigste bartendere, fra cocktailbarer som Brønnum, MASH, Noho, D'Angleterre, Madam Chu og mange flere, sikrer vi jer smag, kvalitet og et drink-setup med det bedste fra de bedste i København

Forevig bryllupsdagen i din personlige CEWE FOTOBOG


CEWE FOTOBOG XL - Pris fra kr. 347,95

Din bryllupsdag er fuld af små og store enestående øjeblikke, som fortjener at blive foreviget. Saml alle billederne fra fotografen, familien og vennerne i en CEWE FOTOBOG XL, så du til enhver tid kan genopleve alle de skønne stunder fra dagen. CEWE FOTOBOG XL lader dine billeder komme til deres ret: Formatet på 30 x 30 cm fås med forskellige papirtyper, med op til 154 sider og med et hardcover, du selv designer. Du kan også indsætte dine egne tekster og videoer i fotobogen. 


Din CEWE FOTOBOG er en oplagt gave til forældrene, til forloveren, til brudepigerne og andre nære familiemedlemmer og venner, der gerne vil have et evigt minde fra en fantastisk dag. Få fotobogen pakket flot ind i en smuk gaveæske, som passer perfekt til din CEWE FOTOBOG XL. 

Find den perfekte DJ til dit bryllup og festen


DJs - Ring for nærmere +45 7021 7025

Hjertelig tillykke med jeres forestående bryllup! Uanset om jeres bryllupsfest skal være stor eller lille, er det vigtigt at have den rigtige bryllupsmusik. Musikken er prikken over i’et og med den rigtige musik, får i den helt perfekte bryllupsfest.

DJbooking.dk har været i musik- og underholdningsbranchen siden 1991. Vi repræsenterer en række af de bedste DJs i landet. Tilfælles har de, at alle har lange og glorværdige karrierer i ind- og udlandet bag sig, og er af den bedste kvalitet. Vores DJs er ikke den sædvanlige baggrundsmusik, men snarere en oplevelse i særklasse.

DJs af den kvalitet tager jer med på en rejse af lyd, atmosfære og stemning, hvor musikken tilpasses til festen og smelter sammen med gæsterne. Tilsammen skaber vi, i samarbejde med jer, minder fra jeres bryllupsfest, som I altid vil huske.

Find jeres DJ på Djbooking.dk eller ring +45 7021 7025 for professionel rådgivning.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup