Dating

Foto: Privat

Sådan gik det vores tre singler på Valentinsdag

Fandt Maria, Joakim og Emil mon kærligheden i går?

AF SARA WILKINS OG MAJA GRØNHOLDT JENSEN

Forventningerne var høje, da vores tre singler drog ud på date med hver deres læser på Valentinsdag i går.

De tre dates kom i stand, fordi vi i sidste uge efterlyste singler på jagt efter kærligheden, som havde lyst til at møde 28-årige Joakim Lynge Jakobsen fra Odense, 27-årige Maria Vestergaard fra Aarhus og 31-årige Emil Schouw fra København.

MASH sponsorerede en tre-retters menu i anledningen og dannede rammerne for de tre dates, der i alle tilfælde blev en hyggelig aften, fortæller vores singler.

En date med "bløde læber"

Emil Schouws date var både "afslappet og hyggelig" rapporterer den 31-årige single dagen derpå:

- Vi svingede godt, og der blev grinet en del. Hun var rolig og nede på jorden, hvilket jeg synes var dejligt, og så sluttede vi daten af på sand Valentins-manér med bløde læber, fortæller han.

- Så vi spiller nok en "re-match" i den kommende tid, medmindre min situationsfornemmelse er helt ved siden af.

  Joakim afsluttede med et kram

  - Vi havde nogle spændende samtaler omkring vores arbejde og planer for fremtiden inden for erhvervslivet, fortæller Joakim Lynge Jakobsen og fortsætter:

  - Vi snakkede om spændende oplevelser, man kunne tage på, f.eks. faldskærmsudspring og river rafting, og vores drømme og håb for fremtiden på det private plan.

  - Da aftenen var slut på MASH, valgte vi at gå ud og få en drink og afsluttede aften med et kram og et tak for i aften. Vi skal nok ses igen i løbet af ugen eller den næste.

  Maria mødte en "rigtig skøn" pige

  - Min date var utroligt sød. Hun er en rigtig rigtig skøn pige, fortæller Maria Vestergaard fra Aarhus i nedenstående videodagbog fra daten.

  - Vi blev dog begge to ret hurtigt enige om, at det nok mere var på det venskabelige plan. Men en fed aften har vi i hvert fald haft, siger hun.

   Se, hvad vi ellers skriver om: Dating, Kærlighed og Valentinsdag