Skab et personligt look med nordisk retrostil
Læs mere om STOCKHOLM sofaen <a href="http://www.ide.dk/413/Stockholm+sofa/1209895" target="_blank">her</a><br>Læs mere om Munch sofabord <a href="http://www.ide.dk/587/Sofabord+Munch/1689410">her</a>

Skab et personligt look med nordisk retrostil

Den nordiske retrostil er udsprunget af vores kærlighed til møbelklassikere og design, som er både stilfuldt og holdbart.

Efter en årrække hvor ikoniske spisebordsstole som Syveren og Y-stolen har været i høj kurs, har øreklapstolen nu også fået sin revival, og det smitter af på designet af sofaer og andet interiør fra møbeldesignets guldalder.

TV-serier som "Mad Men" har været med til at sætte fornyet fokus på stilen fra 50'erne og 60'erne, der var kendetegnet ved organisk formsprog og rene linjer, og det passer perfekt til nutidens behov for at omgive os med naturlige materialer. Netop nu finder du masser af cool og moderne nyfortolkninger hos Idémøber af de smukke og evigtgyldige nordiske møbelklassikere i grå og blå farver, som skaber en varm atmosfære i hjemmet.

Kunst og kobber
Kodeordene for den nordiske retrostil er vævede møbelstoffer, tidstypiske kobberlamper, vaser i bløde former og naturmaterialer som træ og sten. Vil du give rummet ekstra personlighed kan du skabe en gallerivæg med plakater og grafiske print i rammer. Du kan f.eks. bruge gallerivæggen til at lege med farver, som skal understrege møblerne, og til at skabe blikfang blandt de nedtonede nordiske nuancer.

Yndlingshjørnet
Alle hjem har ét! Et yndlingshjørne – en hyggekrog, hvor favoritlænestolen er i centrum, og man kan bruge timer på at læse, drikke te og lade batterierne op. Hvis du bygger det op med assymetriske reolkasser, kan du skabe et helt unikt udtryk, hvor kasserne ikke bare bruges til bøger, men til at skabe små stilleben med vaser og kunst. Tilføj et sidebord, en plaid og den helt rigtige lampe - så har du komponeret det perfekte læsehjørne i din bolig.

Klik her og få mere inspiration hos IDEmøbler.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Interiør