Store oplevelser langs det brusende Vesterhav

Foto: Lyngvig Fyr Denne artikel er sponsoreret af: BROEN Shopping, Hotel Fjordgården, Hotel Skjern, Jyllandsakvariet & Ringkøbing-Skjern Museum

Store oplevelser langs det brusende Vesterhav

Vestjylland har det hele. Fra Vadehavet i syd til Limfjorden i nord byder Vestjylland på store oplevelser for hele familien.

Ud over Danmarks smukkeste kystlinje byder Vestjylland også på et rigt kulturliv og en spændende historie, og i de mange hyggelige byer langs Vestkysten er der rig mulighed for at møde lokale kunsthåndværkere samt shoppe og spise på nogle af landets bedste restauranter.

Gourmet og wellness ved Ringkøbing FjordFjordgaarden.jpg

Hotel Fjordgården, forkælelse og afslapning i Ringkøbing

Ringkøbing indbyder til udforskning, og med Hotel Fjordgården som udgangspunkt er man ikke mange skridt eller pedaltramp på vores lånecykler fra byens hyggelige små butikker, kunst- eller naturoplevelser langs fjorden og Vesterhavet.

På hotellet forkæler vi jer med delikat gourmetmad, behagelige værelser og wellness. Den perfekte ramme efter en dag med indtryk, blæst og sol. Prøv gerne vores Gourmetophold, hvor vores køkkenchef laver 5- retters menu eller vores Ringkøbingophold.

Vi ligger nær fjorden, med udsigt over engene, og middagen serveres i vores restaurant Brasseriet.

Gå på opdagelse i Ringkøbing og find roen og forkælelsen på Hotel Fjordgården.

Købstadens brostensbelagte gader indbyder med sine mange butikker og kunsthåndværkere til hyggelige timer. På Hotel Fjordgården har vi vores egne yndlingssteder, både i selve byen og langs Vesterhavet. Så tøv ikke med at spørge. 

Whisky-ophold i Danmarks eneste floddeltaskjern.jpgHotel Skjern - Enge, fjord & whisky!

Hotel Skjern er det perfekte udgangspunkt for en oplevelse i det vestjyske. Beliggende ved Danmarks eneste floddelta, Skjern Enge og kun et stenkast fra Ringkøbing Fjord og det brusende Vesterhav.

Hotellet råder over 32 moderne værelser. I den hyggelige og afslappede Restaurant stuen th. er der fokus på sæsonens lokale råvarer. Besøg os til både frokost og aften, nyd den opvarmede terrasse med drinks på byens torv og tag et kig i den smukke og velassorterede vinkælder.

Et ophold på Hotel Skjern kan kombineres med et spændende besøg på Stauning Whisky destilleri, der har vundet utallige priser for deres whisky.

Vestjyllands største shoppingcenter har det hele
broen.jpgBROEN Shopping - Vestjyllands største shoppingcenter 

Det kun to år gamle Broen Shopping har med sin gode beliggenhed ved tog/bus, i forlængelse af Esbjerg City, for alvor slået sig fast i den vestjyske hovedstad. 

I det 30.000 kvm store center, finder man både SATS, Kvickly, Nordisk Film biografer (Danmarks nyeste biograf og mest eksklusive), flere restauranter og selvfølgelig et stærkt butiksmix af fashion brands til mænd, kvinder og børn.

Som en ekstra oplevelse, kan man hver uge opleve spændende events på BROEN Shopping.

BROEN holder åbent alle ugens syv dage, helligdage undtaget. BROEN Shopping tilbyder 4 timers gratis parkering, på deres 700 p pladser. 

Sælsafari i LimfjordenJyllandsakvariet_bil.jpg

Jyllandsakvariet - Naturlige oplevelser for hele familien

Oplev det magiske liv under vandoverfladen eller tag med naturguiden på en spændende tur i den vestjyske natur. Jyllandsakvariet har oplevelser for enhver – uanset alder. 

Tag fx på sælsafari med båd. Sejl med ud i labyrinten af Limfjordens sejlrender, mellem sandbankerne, hvor sælerne hviler sig og tager solbad. De nysgerrige sæler lader os komme helt tæt på og svømmer også gerne selv tættere på båden.

Eller giv en hånd med til hajfodringen. Stryg en rokke eller haj over ryggen i vores rørebassiner, der er bygget i en højde, så selv familiens mindste kan nå. 
Flere oplevelser venter i Jyllandsakvariet!

Tusind års fortællinger fra Ringkøbing Fjord
Ringkobingmuseum_ny.jpgOplev Vestjyllands levende historie på Ringkøbing-Skjern Museum 

Oplev den LEVENDE HISTORIE på Ringkøbing-Skjern Museum - hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord.

Fra syd på Bork Vikingehavn, hvor vikinger tager dig og din familie med tilbage til den levende vikingetid. Til helt i nord på Kaj Munks Præstegård, hvor den spændende historie om digterpræsten og modstandsmanden formidles.

Du kan også nyde en stille stund - og Vestjyllands bedste udsigt - når du besøger Lyngvig Fyr. Eller hvad med at tage familien med på Abelines Gaard og opleve en ægte redningsøvelse - på egen krop! 

Dette er blot noget af alt det du kan opleve i den LEVENDE HISTORIE!