Tag til afslappede Santa Monica

Foto: Mads Stahlschmidt og Private Tag til afslappede Santa Monica

USA: Tag til afslappede Santa Monica

Charlotte Biehl, 34 år, smykkedesigner og ejer af smykkefirmaet byBiehl, elsker at rejse. Hun rejser meget med sit firma og har boet flere steder i udlandet. Mens hun studerede business på UCLA, boede hun i Santa Monica. Her er hendes bedste tip til Santa Monica.

SHOP
Hvis man ønsker at købe alle de gængse mærker, så er 3rd Street eller Main St. gode gader. Vil man hellere i små boutiques, så holder jeg af Montana Avenue eller Malibu Country Mart. Malibu Country Mart ligger lidt nord for Santa Monica – op ad Highway 1. Her finder man nogle små lækre butikker, caféer og alle tiders chance for lidt kendis-spotting.

Malibucountrymart.com

SPIS
Nyd stranden og solen, mens du spiser en salat med fødderne i sandet på Back on the Beach Café. Det er ren afslapning!

Backonthebeachcafe.com


PRØV
Fra Santa Monica til Marina del Rey, forbi Venice Beach, er der en skøn boardwalk på stranden. Lej en cykel, rulleskøjter eller spadser en tur – det er en strækning med masser af liv og med bred sandstrand mod Stillehavet på den ende side og to-tre plans huse i spændende arkitektur på den anden.

NYD
Der er et væld af steder i Santa Monica, hvor man kan nyde den flotte solnedgang over Stillehavet. Den eksklusive måde er med en cocktail på Loews Beach Hotel, men det er også smukt at nyde den fra en af bænkene under palmerne oppe på Ocean Ave.

Loewshotels.com/Santa-Monica-Beach-Hotel


OPLEV
Kører man en smule ind i landet, så finder man det imponerende museum The Getty. De har ofte fine udstillinger, men jeg synes, at det mest fascinerende ved stedet er dets arkitektur og panoramaudsigten fra centret. Man kan se ud over hele Los Angeles deroppefra.

Getty.edu

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide