Tommy Ahlers adresserer rygter om sin seksualitet: ”Der er ikke en snert af fiktion i det”

Foto: Pressefoto / Folketinget Minister Tommy Ahlers adresserer nu rygterne om sin seksualitet.

Tommy Ahlers adresserer rygter om sin seksualitet: ”Der er ikke en snert af fiktion i det”

Rygterne støjer for meget. Overfor Euroman adresserer minister og serieiværksætter Tommy Ahlers nu derfor spekulationerne om sin seksualitet én gang for alle.

Spekulationerne om Tommy Ahlers seksualitet har efter sigende floreret i en rum tid.

Og da den 42-årige serieiværksætter for blot tre måneder siden også kunne kalde sig selv for uddannelses- og forskningsminister, begyndte rygterne for alvor at svirre.

Er Tommy Ahlers til mænd?

I en samtale med Euroman tager ministeren nu konsekvensen af sin nye, offentlige virkelighed og adresserer for første gang spørgsmålet.

Svaret er ja. Og nej.

– Når folk nævner, at de har hørt et rygte, så forklarer jeg dem, at det ikke er et rygte, for der er ikke en snert af fiktion i det. Det passer. Men sandheden er så også, at jeg er kommet frem til, at jeg både er til mænd og kvinder, fortæller han til magasinet.

Egentlig havde Tommy Ahlers svoret, at han ikke ville tage emnet op i medierne. Privatliv er trods alt privatliv. Også selvom man er minister.

Men på det seneste har serieiværksætteren oplevet, at rygterne skygger for hans budskaber. De støjer for meget og overtager hans ambitioner om at forbedre uddannelsessystemet.

Samtidig sætter han en ære i at turde stå ved sig selv.

– Jeg føler, jeg er nødt til at få det ud og overstået én gang for alle. Det er det med transparens igen. Jeg bryder mig ikke om, hvis folk tror, jeg forsøger at skjule noget, siger han til Euroman og afmystificerer én gang for alle rygterne om sin seksualitet.

Læs hele interviewet med Tommy Ahlers på Euroman.dk, hvor han også fortæller om retten til privatliv, om først at tro, at han udelukkende var til mænd og om den pige, han mødte sidste sensommer.

Tommy Ahlers, 42

  • Far til to børn, som han har med den kvinde, han blev skilt fra i 2012
  • Kendt som dommer i DR1-programmet Løven Hule og som it-iværksætter
  • Tiltrådte 2. maj som Danmarks nye uddannelses- og forskningsminister
Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Politik