Tre ting mænd og kvinder misforstår ved hinanden
SPONSORERET indhold

Se top 3 over, hvad vi misforstår ved hinanden

Vi vil så gerne forstå hinanden, mærke nærheden, samhørigheden, intimiteten og den dybe kærlighed, men det kan faktisk være ganske svært, fordi mænd jo er fra Mars og kvinder fra Venus – vi ER altså bare forskellige, hvor gerne vi end vil tænke og føle ens.

Af: Mette Haulund Foto: Alamy
12. maj. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Selvfølgelig kan man ikke generalisere, men der er alligevel nogle forskelligheder, som ofte går igen.

De tre typiske ting mænd misforstår ved kvinder
- Når vi gerne vil tale om noget, så er det ikke fordi vi gerne vil have mænds holdning eller konklusion på tingene, men fordi vi har brug for at vende og dreje situationen for at finde vores egen holdning.
- Selvom vi udadtil virker til gerne vil bestemme det hele, så vil vi i bund og grund gerne have modstand og en mand med egne holdninger.
- Vi har også et behov for sex, vi skal bare have overskud til det og når lysten skal vækkes, så skal der være god karma i flere (læs måske mange) timer før.

De tre typiske ting kvinder misforstår ved mænd
- Mænd taler ikke før de kender deres egen holdning til situationen, eller har en klar konklusion.
- De ønsker i bund og grund bare en kvinder, der begærer dem.
- De tænker ikke nær så dybt over tingene, og har derfor ikke vejet "på den ene, på den anden, den tredje og den fjerde side" - og har derfor heller ikke det samme behov for at tale om tingene, som kvinder har.

Jeg har mange par i praksis, som ikke længere har en god kommunikation, som er holdt op med at lytte, som ikke kan finde følelserne – og som overvejer, hvordan fremtiden skal se ud med eller uden hinanden. Selvfølgelig er problemstillingerne forskellige fra par til par, men alligevel er de så ens og grundlæggende kan man sige, at den dybere kommunikation er forsvundet, der er ikke brugt tid på at pleje parforholdet, sexlivet er gået i stå, parterne har gennem årene taget hinanden for givet – og sidst men ikke mindst så føler de hver især, at det er den anden, der skal gøre størst forandring, inden de selv kan eller vil gøre noget.

Jeg kan ikke opfordre nok til at tage skyklapperne af, grave fingrene ud af egen navle og sætte fokus på, hvordan man gør den største forskel for sin partner.

Tænk på, hvordan du kan
- Lære din partner at kende (igen).
- Gøre dig attraktiv overfor din partner.
- Vise din partner, at du elsker ham/hende.
- Gøre en forskel for jeres parforhold.
- Huske på, at mænd og kvinder bare ER forskellige.

Så kommer du meget længere, end hvis du kæmper for, at I bliver ens, eller hvis du sætter dig ned og venter på, at din partner ændrer sig.

Er det svært for jer, at komme ud af de indgroede vaner, eller svært at få gang i dialogen, så tøv ikke med at søge hjælp til at komme videre. Afventning gør intet bedre, tværtimod. For hver uge der går bliver det kun sværere og sværere at finde tilbage til det gode.