Vi har smagt velkomstdrinken, der vil hitte hos enhver fest og gæst

Vi har smagt velkomstdrinken, der vil hitte hos enhver fest og gæst

Der kan hentes rigtig mange point hos dine sommergæster, hvis du sørger for en velkomstdrink, som både er frisk, lækker og lidt anderledes. Den har vi et rigtig godt bud på her.

Spørg enhver professionel partyplanner, og de vil sige: Velkomstdrinken er essentiel for en vellykket og festlig aften. Man kender det jo godt selv. En kedelig, lunken drink som velkomst sætter ikke ligefrem gang i festhumøret.

Det er muligvis også derfor, at vi, når det gælder velkomstdrinks, ofte holder os til det sikre: den kolde hvidvin eller boblerne. Men der er rigtig mange point at hente med en velkomstdrink, som både ser lækker ud, er frisk i smagen og har en kreativ twist.

Den beskrivelse er rammende for velkomstdrinken Lolea Sangria, der, som navnet antyder, er inspireret af den gamle spanske rødvinspunch - traditionelt set er en blanding af rødvin, sukker, brandy, danskvand, appelsinbåde. Med en Lolea Sangria får du den originale spanske smag af sangria drikkeklar på flaske, så den er nem at servere for dine gæster. Lolea Sangria kommer i fine, farverige polkaprikkede flasker, som passer på ethvert sommerbord. Alt, du skal gøre, er at komme is, Lolea Sangria og frisk frugt i et glas.

in-text-billede-2.jpgLolea Sangria er sommerens must-sip-velkomstdrink.

Lolea Sangria kommer i to polkaprikkede udgaver – den klassiske røde (Lolea No. 1) og den hvide (Lolea No. 2). Lolea No. 1 er lavet med en cabernet sauvignon- og tempranillo-rødvin tilsat appelsin, citronsaft og et strejf af kanel. Lolea No. 2 er lavet med macabeo- og chardonnay-hvidvin tilsat appelsin, citron og en lille smule vanilje.

Begge drikke er upasteuriserede, så deres karakteristiske let mousserende og runde smag bevares. Og det er netop smagen, der gør dem til ideelle bud på sommerens velkomstdrinks – især hvis de serveres i et højt glas med rigeligt af is og friske frugter i.

in-text-billede-1.jpgDe polkaprikkede flasker vil pynte på ethvert sommerbord sammen med dine velkomstdrinks.

Hvis du vil være endnu mere kreativ med din Lolea Sangria-velkomstdrink, så finder du på Loleas hjemmeside flere traditionelle drinksopskrifter som Lolea Mojito, Lolea Spritz og Lolea Tonic. Alle med det til fælles, at de er mikset med et twist af Lolea.

Lolea Passion, kan vi i øvrigt hilse og sige, er en personlig favorit!