SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Will & Grace reunion
Foto: Kevin Winter - GettyImages

Will & Grace reunion

Will & Grace udgiver historisk reunion-afsnit

Karen går stadig over stregen i både udtalelser og kavalergang. Will er som altid behersket og bedrevidende. Jack er stadig forvirret, flamboyant og fantastisk. Og Grace bryder konstant ud i passioneret snak og sang. Will & Grace er tilbage.

Det er 18 år siden, vi skraldgrinede til første afsnit af Will & Grace, og det er 10 år, siden vi græd i sofaen, fordi det sluttede. Derfor var det en historisk dag forleden, da de oprindelige skuespillere og producere besluttede at udsende et reunion-afsnit på ti minutter.

Skuespillerne bag karakterne Will, Grace, Jack og Karen (Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes og Megan Mullaly) har teaset på deres Twitter i dagevis op til udsendelsen, og mange sad formodentlig med ondt i maven af begejstret over, hvorvidt det virkelig betød et ekstra afsnit. Der er ofte snak om reunions i Hollywood, men det er sjældent, at de store serier faktisk gør alvor ud af snakken.

Afsnittet er dog ikke en helt almindelig "10 år efter"-opfølger. Det har et klart politisk budskab, som allerede var tydeligt, da et billede med ordene #VOTEHONEY blev delt på stjernernes Twitter. Afsnittet er nemlig en opfordring til amerikanerne om at stemme – og mere specifikt: Til at stemme på Hillary Clinton.

Derudover blev afsnittet udsendt omkring en time før præsidentdebatten mellem Trump og Clinton, hvilket synes som et statement i sig selv.

Uanset om man er enig med det politiske budskab eller ej, er det en fornøjelse at se de fire skuespillere samlet igen. Scenen foregår i Will og Graces gamle lejlighed, og, udover politik, bliver Fifty Shades of Grey og Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse også taget op sammen med andre emner, som er oppe i tiden. Og så får vi selvfølgelig samme dynamik mellem skuespillerne, som kunne mærkes i de originale afsnit. A true trip down memory lane.

Det er virkelig værd at se!


LÆS OGSÅ: Sådan lærer du at sige nej

LÆS OGSÅ: Dette skal vi gå efteråret i møde med

LÆS OGSÅ: Her kan du få det fedeste SKAM-lir

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur og Hillary Clinton