Få gode rejseoplevelser med din familie og CYBEX LIBELLE.

Få gode rejseoplevelser med din familie og CYBEX LIBELLE.

At blive forældre bør også være fuld af eventyr og sjov. En forlænget weekendtur i sommerhus, eller rejse til udlandet, kan give både forældre og børn et tiltrængt afbræk fra hverdagens stress og jag.

Hvis man skal rejse med små eller mindre børn, ønsker man det helst så problemfrit og komfortabelt som muligt. Derfor introducerer CYBEX nu LIBELLE – en klapvogn der er exceptionel let, nem at folde ud og klappe sammen. Undgå stress i lufthavnen og hav fokus på de vigtige ting – tag klapvognen med helt til gaten, ombord på flyet og opbevar den i overskabet over dig.

Perfekt til familieferien forude, hvad enten turen går med fly, tog eller bil.

Ultra kompakt klapvogn

LIBELLE kan foldes ud og klappes sammen på bare få sekunder. En ultra kompakt rejse-klapvogn som nemt passer i bilens bagagerum, under sædet i toget eller i flyets overskabe. CYBEX LIBELLE passer nemlig standardstørrelserne på håndbagage når den klappes sammen.*Unavngivet (614 × 500px) (2000 × 1194px) (2).jpg

Let som en fjer

Med en vægt på kun 5.9kg er LIBELLE super nem at have med. Nem at bære hvor end turen går hen, og det har aldrig føltes lettere at løfte klapvognen op i flyets overskabe.

Unavngivet (614 × 500px) (1).jpg

En fleksibel rejse med CYBEX LIBELLE

Hvilken som helst CYBEX baby-autostol kan installeres på klapvognsstellet og giver dig fleksibiliteten du har brug for. Det betyder, at vognen kan bruges helt fra spæd og at du kan tage baby direkte fra bilen og over på stellet. Det er smart, hvis du lige skal ind og handle og ikke vil vække baby.

Unavngivet (614 × 500px) (2000 × 1194px) (4).jpg

Selv de lidt ældre børn sidder komfortabelt i klapvognen, og kan nemt tage sig en lur eller bare opleve verden i klapvognens tilbagelænede bløde sæde, med den justerbare ben støtte.

Fashionable farver

LIBELLE er tilgængelig i seks smukke farver der gør det muligt at vælge netop din favorit: Moon Black, Lava Grey, Ocean Blue, Beach Blue, Hibiscus Red eller Nature Green.

Unavngivet (614 × 500px).jpg

Klapvognen kan bruges af børn fra 6 måneder op til ca. 4 år, endda helt fra fødsel hvis autostolen tilsluttes til stellet.

*Det anbefales altid at tjekke med dit flyselskab, da håndbagagemål kan variere fra flyselskab til flyselskab.