X-jump

Foto: Xjump - Danmarks største trampolinpark Mangler du inspiration til anderledes oplevelser med dine børn i sommerferien?

X-jump

Hop ind i sommerferien - Bogstavelig talt

Mangler du inspiration til anderledes oplevelser med dine børn i sommerferien? For hvis vi skal være ærlige, så kan børnenes sommerferie godt være lidt lang – specielt hvis det danske sommervejr ikke viser sig fra sin bedste side. Uanset vejr, så vil en tur i Danmarks største trampolinpark, Xjump Trampolinpark, være et hit – specielt for børnene, men de voksne må meget gerne hoppe med.

Mest sjov – men også motion
Xjump er Danmarks største trampolinpark med over 200 forbundne trampoliner, der giver hele familien en unik oplevelse – og samtidig er det rigtig god motion.
Gulve og vægge er bygget op af forskellige typer af trampoliner, og den 5500 kvadratmeter store hal er inddelt i forskellige områder: Der er én stor hoppe-zone, en skumgrav, høvdingeboldbane, basketball-område, ninja-warrior bane og mere mere. Alt sammen på trampoliner, som er et evigt hit hos børnene.

Derfor er trampolinen et sundt legeredskab
Trampolinen har for længst gjort sit indtog i de danske hjem, og de fleste familier har en stående. Udover at det er sjovt, så er det også rigtig god motion, hvor børn får styrket deres kropstamme, fordi de aktivt bruger både arme og ben. Dermed styrker de deres balanceevne, som hele tiden bliver udfordret. Samtidig styrker trampolinspring musklerne og sætter gang i kredsløbet, hvilket bevirker at man kommer i bedre form.

Alt det som havetrampolinen ikke kan
Trampolinen i haven kommer dog med visse begrænsninger. Eksempelvis er det svært at hoppe flere sammen på den, fordi man nemt kan falde ud over kanten. I Xjump kan man hoppe mange sammen, og øve mange af de tricks og akrobatikkunster, som havetrampolinen ikke tillader. Der er stor fokus på sikkerheden og altid personale til stede til at hjælpe.

Trampoliner er for HELE familien
Alle kan hoppe i trampolin, og det er ikke bare sjovt, men også rigtig god motion. Derfor er Xjump ikke kun forbeholdt for børnene – faktisk opfordrer de hele familien til at hoppe med.
Og hvis man som voksen tænker, at det med trampolin kun er for børn, så kan man godt tro om igen. Det er virkelig god træning, hvor man kan komme omkring de fleste muskler ved at variere hoppene. Man kan også bare hoppe på trampolin og have det sjovt sammen med familien – også med de helt små, som naturligvis også er velkomne, da man kan booke miniput-timer for børn på 4 år og ned.

Faktaboks

Xjump trampolinpark er beliggende i Skovlunde ved København. Det er nemt at komme til både med bus, bil og tog – og stedet har gratis parkeringspladser.

Det anbefales at booke tid hjemmefra via hjemmesiden [www.xjump.dk] og udfylde ansvarsfraskrivelsen, så er man sikker på at få plads, og kan hurtigere komme ind og hoppe på Xjumps trampoliner.

Åbningstider: Alle dage 10-20

Priser:

  • Under 5 år: 60 kr. for 1 times Xjump sjov (ekskl. skridsikre Jumpsokker)

  • Over 5 år: 125 kr. for 1 times Xjump sjov (ekskl. skridsikre Jumpsokker)

  • Skridsikre Jumpsokker – 20 kr. pr. par (kan beholdes)

Følg med på Xjumps Facebookside for flere informationer.

Xjump er i øjeblikket i gang med at åbne endnu flere trampolinparker bl.a. både i Kolding, Aalborg, Aarhus og Amager.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide, Sommer, Sponsoreret, Familieliv, Motorik og Aktiviteter for børn