Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Oaser
Foto: Karin Björk, Peter Carlsson, Sharyn Cairns, Jonny Valiant, Idha Lindhag, Tine Edinger, Donal Skehan og PR

Oaser

7 skønne udendørs oaser

Til hyggemiddage, dugfriske morgener, solskinsstunder og stille aftener i stjernernes skær.SKUMRINGSTID PÅ TERRASSEN
Det er ikke os alle forundt at have et sted ved vandet, men man har lov at drømme. Og du kan sagtens kopiere stilen med masser af lys i lanterner, en udepejs og behagelige møbler, hvor snakken kan gå en hel aften, mens mørket sænker sig.

TILBUD: 6 numre af BoligLiv + Fleecetæppe fra Karmameju


HUSET I SKOVEN
Denne skønne oase ligger på Gotland og tilhører den svenske filmfotograf Bengan Widell. På den store terrasse er der både plads til leg og en lur i hængekøjen til lyden af vinden i træerne.


MIDDAG UNDER TRÆKRONERNE
Hvis du ikke allerede kender den irske madblogger Donal Skehan, så skynd dig at tjekke hans fantastiske univers på donalskehan.com. Hans blog har været så succesfuld, at han nu også udgiver et madblad 4 gange årligt kaldet ‘Feast’, hvorfra vi har lånt dette skønne billede. Du kan finde den elektroniske udgave af magasinet i app store.


HEMMELIG HULE I LEGEHUSET
Hvem der bare var barn igen og kunne få lov at lege en hel sommerferie i dette hus under den blomstrende klematis! Du kan overføre samme stil til et gæstehus i haven og lade dine gæster overnatte i gennemført romantisk stil.


YNDLINGSHJØRNET
Stilen er enkel, men alligevel hyggelig på denne stilrene terrasse, hvor sort og træ er de altoverskyggende elementer. Op ad den sorte væg er der bygget en briks, der både fungerer som opbevaringsmøbel og yndlings-daseplads for husets to- og firbenede beboere.


BLØDT UNDERLAG
Bliv klar til tusind og en nats eventyr på terrassen med et stort kelimtæppe og et par gulvpuder, hvor du kan ligge og se stjernerne komme frem.


DRIVERLIV I DRIVHUSET

Omdan drivhuset til en drømmenes oase, og skift de tørstende tomatplanter ud med en gammel seng og en stak gode bøger … og sørg så for, at ingen finder dig, før ferien er ovre!


► SE OGSÅ: Isabelles have
► SE OGSÅ: 15 fund til terrassen og altanen
► SE OGSÅ: Grøn oase: OrangeriSe, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning