Oaser
Foto: Karin Björk, Peter Carlsson, Sharyn Cairns, Jonny Valiant, Idha Lindhag, Tine Edinger, Donal Skehan og PR

Oaser

7 skønne udendørs oaser

Til hyggemiddage, dugfriske morgener, solskinsstunder og stille aftener i stjernernes skær. Få masser af ideer til dit eget paradis fra disse syv fantastiske grønne oaser.

Vi har samlet 7 skønne undendørs oaser, hvad enten du er til moderne design eller romantisk havehygge.

Skumringstid på terrassen 

Det er ikke os alle forundt at have et sted ved vandet, men man har lov at drømme. Og du kan sagtens kopiere stilen med masser af lys i lanterner, en udepejs og behagelige møbler, hvor snakken kan gå en hel aften, mens mørket sænker sig.

Haengekoeje.jpgHuset i skoven 

Denne skønne oase ligger på Gotland og tilhører den svenske filmfotograf Bengan Widell. På den store terrasse er der både plads til leg og en lur i hængekøjen til lyden af vinden i træerne.

Spiseplads.jpg

Middag under trækronerne 

Hvis du ikke allerede kender den irske madblogger Donal Skehan, så skynd dig at tjekke hans fantastiske univers på donalskehan.com. Hans blog har været så succesfuld, at han nu også udgiver et madblad 4 gange årligt kaldet ‘Feast’, hvorfra vi har lånt dette skønne billede. Du kan finde den elektroniske udgave af magasinet i app store.

Legehus.jpgHemmelig hule i legehuset 

Hvem der bare var barn igen og kunne få lov at lege en hel sommerferie i dette hus under den blomstrende klematis! Du kan overføre samme stil til et gæstehus i haven og lade dine gæster overnatte i gennemført romantisk stil.

Hund.jpgYndlingshjørnet 

Stilen er enkel, men alligevel hyggelig på denne stilrene terrasse, hvor sort og træ er de altoverskyggende elementer. Op ad den sorte væg er der bygget en briks, der både fungerer som opbevaringsmøbel og yndlings-daseplads for husets to- og firbenede beboere.

Taeppe.jpg

Blødt underlag

Bliv klar til tusind og en nats eventyr på terrassen med et stort kelimtæppe og et par gulvpuder, hvor du kan ligge og se stjernerne komme frem.

Drivhus.jpg

Driverliv i drivhuset

Omdan drivhuset til en drømmenes oase, og skift de tørstende tomatplanter ud med en gammel seng og en stak gode bøger … og sørg så for, at ingen finder dig, før ferien er ovre!

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Have