Boligdesign på Instagram

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Erling Christensen Møbler, ALGAN, Dottir, AYTM, HOMEHAGEN, OKAYOAK, Spring Copenhagen & DESIGNERS FIRST

Boligdesign på Instagram

Klassiske spisebordsstole eller moderne lænestole.

Vores møbler, interiør og måden, vi indretter vores hjem, er meget mere end bare funktionalitet. Det er historier og fortællinger om os selv, vores familie og vores smag.

Vi har samlet en række spændende butikker og producenter på Instagram, som alle inspirerer til en unik og personlig boligindretning.

Erling Christensen Møbler - Gør indretningsdrømmen til virkelighed

ALGAN - Bæredygtige håndklæder, plaider og sengetæpper

Dottir - Keramik med et finurligt udtryk

AYTM - En sofistikeret enkelhed

HOMEHAGEN - Lækkert sengetøj udenom dyre mellemled

OKAYOAK - Dansk kvalitetsdesign til attraktive priser

Spring Copenhagen – Interiør og funktionelt design til hverdagslivet

DESIGNERS FIRST - Up-coming designere i centrum

10.000 kvm fyldt med lækre kvalitetsmøbler

Velkommen til Nordjyllands største bolighus - Erling Christensen Møbler. Et bolighus på hele 10.000 kvm fyldt med lækre kvalitetsmøbler, boliginteriør, senge, gulve og meget mere - virkelig et besøg værd, når du er på de nordlige kanter.

På instagram profilen erlingchristensenmobler finder du et inspirerende boligunivers, hvor du altid bliver opdateret med de nyeste tendenser og produkter fra blandt andre Normann Copenhagen, Andersen Furniture, Umage, Royal Copenhagen, Le Klint, Auping og mange flere.

Samtidig kan du shoppe via bolighusets webshop erling-christensen.dk, som altid byder på et stort udvalg, fantastiske priser og fri fragt til hele landet.

Bæredygtige tekstiler fra eget væveri

Algan er en familiedrevet virksomhed, der producerer bæredygtige tekstiler, designet i Danmark, vævet i Tyrkiet af lokalt dyrket bomuld og testet for skadelig kemi.

Alle varianter produceres på eget væveri under kontrollerede forhold med fokus på fair løn og gode arbejdsvilkår.

Vi bruger vores instagram profil til at give et unikt indblik i livet med Algan produkter. Den følelse og energi, der lægges i mange af vores taggede opslag, er umulige at indfange med iscenesatte miljøbilleder. Udover at være inspiration for fremtidige og nuværende kunder nyder vi at se, hvordan forbrugerne vælger at sammensætte styles og farver på nye og inspirerende måder.

Dragende kontraster i et kreativt udtryk

Dottir skaber keramikhåndværk med et unikt, finurligt og nordisk udtryk. Alle produkter fortolker de dragende kontraster i deres kreative udtryk. Vi er det modsatte af nordisk minimalisme. Kort og godt. Less is a bore. 

Vores designs udspringer af det nordiske væsen. Det er sublimt håndværk, og det gør hvert enkelt produkt unikt. Dottirs designs kan bruges individuelt eller med dit eksisterende interiør og er med til at udtrykke din personlige stil.

Design med et internationalt twist

AYTM laver nordisk interior design med et internationalt twist. Vores produkter er ikke overgjorte, da vi tror på, at det smukke opstår i den sofistikerede enkelhed. Alle AYTM’s designs er lavet med fokus på kvalitet - og derfor er alle items også lavet med øje og respekt for materialer og disses formåen.

I vores hjem kommer vores personlighed fysisk til udtryk – og derfor bliver måden, vi indretter os på, også en afspejling af os selv. Vi har stor respekt for, at vores produkter bliver inviteret indenfor (eller udenfor) hos folk – og vi gør os derfor umage for at skabe produkter, der kan stand the test of time.

Køb lækkert sengetøj udenom dyre mellemled

HOMEHAGEN blev startet i slutningen af 2017 af Jan Booth og Henrik Pedersen. Vi startede HOMEHAGEN, fordi vi syntes, der manglede et ”Online only” sengetøjsfirma, hvor vi kunne designe og få produceret den bedste kvalitet af sengetøj, og sælge det direkte til kunder uden om forretninger og dyre mellemled.

Vores filosofi er: Køb mindre, køb bedre, køb kvalitet.

HOMEHAGEN blev bygget på filosofien om, at vi alle fortjener godt designet og smukt kvalitets sengetøj, der gør en forskel for dig og miljøet, til en rimelig og tilgængelig pris. Sengetøjet er spundet fra luksuriøse lang-hæftet økologisk bomuld og har innovative designede detaljer.

Nordisk minimalisme i små kollektioner

Med udgangspunkt i nordisk minimalisme designer og producerer okayoak.dk møbler af høj kvalitet i små mængder, og leverer dem direkte til dig, uden fordyrende mellemled. 

Et kvalitetsmøbel kan tåle at blive brugt og vil over tid udvikle patina snarere end skrammer. Det giver møblet et længere liv og en større glæde for ejeren.

Okayoak arbejder med små kollektioner, som løbende skiftes ud. Du finder derfor ikke møblerne overalt. Du er garanteret en god og personlig service, og så modtager du et helt møbel, ikke et samlesæt i 100 dele.

Okayoak.dk sælges kun online, men du er altid velkommen til at besøge vores lager efter aftale, hvor møblerne kan besigtiges. www.okayoak.dk - It’s for living!

Designikoner fra den skandinaviske designtradition

Spring Copenhagen er en dansk designvirksomhed, der har fødderne solidt plantet i den skandinaviske designtradition. Vores sortiment dækker over interiør og designikoner, der er designet i 1930’erne og frem til i dag. 

Vi og vores designere ønsker at udvikle nye klassikere, der kan bruges hver dag og være en del af hjemmets udsmykning og skabe en bedre, lettere og smukkere hverdag. Det er enkelt, tidløst og funktionelt design.

Vi genskaber glemte designikoner og udvikler nye designs til designkendere. I vores sortiment finder du lamper, køkkeninteriør, design til stuen og borddækningen, til børneværelset og soveværelset.

Det er hverdagsdesign til hverdagslivet, designet til at blive brugt, set på og blive en del af hjemmets historie.

Up-coming designere i centrum

DESIGNERS FIRST hjælper up-coming designere med at få deres unikke møbel design hele vejen fra ide til færdigt produkt og videre ud til forbrugere.

Bæredygtighed spiller også en vigtig rolle hos os, og de materialer, vi anvender. Det betyder bl.a. FSC-mærket træ og emballage, miljøcertificerede producenter. Alle møbler er produceret i Danmark.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør, Dansk Design og Instagram