Charlotte Bircow Næss-Schmidt

Foto: Malene Porup/Her & Nu og RealMæglerne Hellerup, Gentofte og Vangede Fitnessinstruktør Charlotte Bircow Næss-Schmidt sælger sin flotte lejlighed i Hellerup.

Fitnessdronning sælger sit smukke hjem: Se den vilde vandkantslejlighed her

Efter kun et år i den flotte Hellerup-lejlighed med udsigt til Øresund vil Charlotte Bircow nu sælge nøglerne videre til en ny ejer.

Få skridt til vandet og en privat altan med udsigt til Øresund var ikke nok til at holde den 60-årige fitnessinstruktør Charlotte Bircow Næss-Schmidt i Hellerup.

Efter blot ét år som indehaver af den attraktive adresse sælger kvinden bag Balder af Stål nemlig sin to-værelselejlighed på Lille Strandvej.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Bircow købte i august 2020 lejligheden for 5,5 millioner kroner, og nu er den altså igen til salg. Denne gang til 7.995.000 kroner, hvilket giver hende en fortjeneste på hele 2,5 millioner kr.

Se flere billeder af den flotte lejlighed her

Langt over gennemsnittet

Boligen er 72 kvm stor og rummer et stort køkkenalrum, et lille værelse, badeværelse og intet mindre end to store altaner.

Ifølge salgsmaterialet fra RealMæglerne Hellerup, Gentofte og Vangede, der har boligen til salg, får den "en almindelig københavnerlejlighed til at blegne” – og det gør den høje pris også.

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for lejligheder i Gentofte Kommune ligger ifølge Boliga.dk i år på 44.100 kroner, hvilket gør Gentofte til landets tredjedyreste kommune at købe lejlighed i - kun overgået af nabokommunerne Frederiksberg og København.

Med sin pris på 7.995.000 kroner ligger fitnessdronnings lejlighed derfor med en kvadratmeterpris på over 110.000 kroner noget over gennemsnittet.

Charlotte Bircow blev landskendt tilbage i 90’erne, hvor hun indtog stuerne med sine Jane Fonda-inspirerede aerobic-dvd’er. I dag bruger hun tiden på at holde foredrag, coache og events samt på sin cremeserie Active By Charlotte.

Se alle billederne fra den flotte bolig her.

Udsigten fra Charlotte Bircow Næss-Schmidts lejlighed. Foto: RealMæglerne Hellerup, Gentofte og Vangede.
Udsigten fra Charlotte Bircow Næss-Schmidts lejlighed. Foto: RealMæglerne Hellerup, Gentofte og Vangede.
Se, hvad vi ellers skriver om: Charlotte Bircow, Kendte, Boligkøb og Boligindretning

610x200_woordy_dmjpg.jpg