Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Foto: ATBO

Dansk holdbart design fejrer 50 års jubilæum

Nogle ting er så gode, at man ikke skal lave om på dem. Det er reolerne fra ATBO, som er dansk, holdbart håndværk, der i gennem de sidste 50 år er blevet skabt ud fra de samme principper.

Indret med tidløse klassikere
Der er en grund til at nogle ting bliver tidløse klassikere, som alle elsker - fordi tidløse klassikere bliver man aldrig træt af. Og uanset hvilken stil man har, så passer de ind, fordi de kan sættes ind i ethvert rum og altid vil passe ind.

Med reolerne fra ATBO kan du indrette dig præcis, som du vil med godt håndværk, der holder. Reolerne giver et utal af kombinationsmuligheder og kommer i mange varianter, som gør at du nemt kan flytte om derhjemme, fordi reolerne både er flyt- og vendbare.

Design med frihed til at være dig
At indrette et hjem med personlighed kræver frihed i designet, fordi personlighed ligger i detaljen. Derfor skal det basale altid være i orden, så man ikke skal skifte alle møbler ud, når man gerne vil indrette sit hjem på ny. For ligesom vi skifter tøjstil igennem livet, så skifter vi også indretningsstil.

Med et godt, tidløst design har du frihed til at vælge til og fra, og det er netop det, som ATBOs design giver dig. Foruden at de kommer i både massivt træ, krydsfinér, malet eller i miljøvenlig bambus, og i forskellige størrelser, så kan de mikses og matches med tilbehør som skuffer eller låger - og både stå på sokkel, på hjul eller hænges på væggen. Dermed har du alle muligheder samlet på samme sted.

Klassisk håndværk tager tid
ATBOs reoler skriver sig ind i historien af tidløse klassikere, hvor der er fokus på håndværket, fordi det er det, der gør hele forskellen. Alle reoler bliver samlet på møbelværkstedet i Havdrup, hvor snedkere håndsamler træreolerne

Møblerne tager tid at lave, fordi ATBO har respekt for, at klassisk håndværk tager tid - og at træ er et levende materiale, som man skal lære at kende, før man kan arbejde med det. Derfor er det også helt utænkeligt, at ATBO bliver til et samlebåndsprodukt og en hurtig løsning. For selvom håndsamlede reoler kan synes gammeldags, så er det den eneste måde, hvor tingene kan blive gjort godt nok - hvis man vil have dansk, holdbart håndværk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør og Møbler