Inspiration til et æstetisk og funktionelt køkken

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Zone Denmark, Le Creuset, Nilroy, RIG-TIG, Trepol, Tupperware, Wetendorf Living, De Dietrich & ZWILLING

Inspiration til et æstetisk og funktionelt køkken

Det rette udstyr kan løfte hele madlavningen og udtrykket i køkkenet. I dag er en kogeplade nemlig ikke bare en kogeplade, og med farverige gryder og skåle, kan vi fortælle historier om både os selv og den lækre mad, vi tilbereder.

Med hvad skal man vælge? Udvalget af køkkenartikler er enormt, og både funktionalitet, æstetik og bæredygtighed er vigtige elementer, når man vælger udstyr til køkkenet.

Vi har samlet en række producenter på Instagram, som alle har fokus på æstetik og funktionalitet. Følg dem, dyk ned i universet og lad dig inspirere af alle de mange muligheder.

Zone Denmark - Brug A-Table som opbevaring eller dekorativ rumdeler

Le Creuset - Fransk originalitet til alle køkkenopgaver

Nilroy – Få en unik emhætte til lige præcis dit køkken

RIG-TIG - Optimal funktionalitet i en travl hverdag

Trepol – Indfang rummets atmosfære med en æstetisk emhætte

Tupperware - Få inspiration til en bæredygtig livsstil

Wetendorf Living - Få helt perfekt uperfekt marokkansk keramik

De Dietrich - Genialt! Kogeplade med stegetermometer

ZWILLING - Undgå madspild med vakuum-opbevaring

Brug A-Table som opbevaring eller dekorativ rumdeler

Zone Denmarks A-Table er beviset på, at små møbler kan få stor effekt i boligindretningen.
Stil det som ekstra opbevaring på køkkenbordet og få olier, eddiker, kaffekrus og krydderurter inden for rækkevidde.

Placeres det på fx et bord eller en halvvæg, kan det også udgøre en dekorativ ’rumdeler’ med grønne planter. Slip fantasien løs!

Fransk originalitet til alle køkkenopgaver

Her næsten 100 år efter at Le Creuset startede med farverigt, emaljeret støbejern på en lille fabrik nord for Paris, er den originale, orange farve stadig i sortimentet og mange andre festlige og afdæmpede farver har fulgt efter. 

Produktpaletten omfatter, ud over alsidigt støbejern, nu alt hvad der skal bruge til at tilberede og servere måltiderne: Funktionelle gryder og pander i rustfrit stål og non-stick, dekorativt stentøj, effektive kværne, alt til åbning og servering af vinen samt skarpe knive.

Der er noget for de fleste hos Le Creuset, og de fleste har noget derhjemme fra Le Creuset. Bon appétit!

Få en unik emhætte til lige præcis dit køkken

Nilroy er en dansk virksomhed, der designer og producerer emhætter i hånden, på egen fabrik i Danmark. Her kan du få en specialdesignet emhætte, i den farve, de mål og det materiale du ønsker.

For Nilroy handler det om at give kunden muligheden for at gøre emhætten til en smuk del af indretningen, f.eks. med modellen ARCA eller vores mest diskrete model MURUM.

Hvor en emhætte i dag er en ting, man helst vil undgå i sit køkken, ønsker Nilroy at gøre den til lige præcis dét, dit køkken mangler, samtidig med at effektivitet og støjsvaghed er i højsædet.

Optimal funktionalitet i en travl hverdag

RIG-TIG betyder "lige, som det skal være".

Filosofien bag RIG-TIG køkkengrej er, at alle produkter skal fungere optimalt i en travl hverdag, og de skal være designet, så man har lyst til at se på dem i mange år.

Bag produkterne står danske og internationale designere, der fokuserer på at få alle detaljer helt rigtige - samtidig med, at der tages hensyn til miljøet i materialevalg og emballage.

Dette gælder fx FOODIE, en ny serie af kompakte køkkenapparater i flere farver. Bliv inspireret på @rig_tig og find opskrifter og køkkentips på www.rig-tig.dk.

Indfang rummets atmosfære med en æstetisk emhætte

Trepol er haute cuisine indenfor emfang og emhætter. Fra udelukkende at være en basal nødvendighed i et køkken er emhætten i dag en skulptur i køkkenlandskabet, når den indfanger rummets atmosfære med en knivskarp æstetik.

Trepol designer og udvikler emfang og emhætter til det eksklusive køkken. Med rødder i den danske designtradition stiller virksomheden ufravigelige krav til funktionalitet, æstetik og kvalitet.

På deres instagram side finder du inspiration og billeder af de lækreste design køkkener, hvor emhætter og emfang får lov til at være kronen på værket.

Få inspiration til en bæredygtig livsstil

I 75 år har Tupperware skabt historie med deres miljøvenlige og innovative produkter i høj kvalitet, som gør hverdagen nemmere for os alle.

De inspirerer til en bæredygtig livsstil med sunde måltider og mere tid med familien. Organisér dit køkken med deres trendy og tidsløse designs, som passer til ethvert hjem.

Med Tupperwares Modulet-serie sparer du plads i køkkenskabene og får et hurtigt overblik over dine tørvarer.

Et Pinterest-værdigt køkken er tættere på, end du tror! Køb dem igennem din nærmeste Tupperware Konsulent.

Få helt perfekt uperfekt marokkansk keramik

Wetendorf Living startede op pga. af en uhelbredelig rejsefeber og en kærlighed til eventyr og farverig keramik. Marokko kan det hele, dulme feberen og give en eventyrlig oplevelse i keramikken og af folkene bag.

Den farverige keramik bærer præg af, at der står et menneske bag, ikke en maskine, og der findes ikke et eneste fejlfrit stykke Marokkansk keramik – og det er netop det, der gør det helt perfekt uperfekt!

At dække et bord med farverige fade og skåle giver en helt særligt, uhøjtidelig og hyggelig stemning, hvor der må tales højt og grines ved bordet.

Genialt! Kogeplade med stegetermometer

Den franske hvidevareproducent De Dietrich har netop sendt nye kogeplader på markedet, som ifølge firmaet vil vække glæde blandt amatør-gastronomer.

Til induktionskogepladen medfølger et stegetermometer, som kan styre temperaturen under tilberedningen ned til én grads præcision. Samtidig indeholder de blandt andet en sous vide-funktion, der gør en sous vide-stav eller -maskine unødvendig. Det eneste, du behøver, er dit kød, en gryde med vand samt den medfølgende vacuum sealer. Kogepladen sørger for resten.

Kogepladen er udstyret med seks programmer - herunder stegetermometer og fem forudindstillede programmer.

Undgå madspild med vakuum-opbevaring

Du kender sikkert ZWILLING for skarpe knive, gryder, pander og andet køkkenudstyr. Men som noget helt nyt introducerer ZWILLING Fresh & Save er et madopbevaringssystem med vakuum, som hjælper dig i hverdagen med at opbevare dine råvarer og madrester, så de holder sig friske meget længere.

Du kommer nemt i gang med et startersæt fra Fresh & Save serien, men du kan også købe en række løsdele som vakuumposer, vakuumbeholdere, vinprop og pumpe.

Se, hvad vi ellers skriver om: Køkken, Interiør og Instagram