Interiør – Lad dig inspirere til et smukt hjem

Hvad end du står overfor en flytning eller blot har brug for forandring i dit hjem, er det sin sag at indrette kreativt og personligt, hvis inspirationen mangler. Den kan du heldigvis få her på ALT.dk, hvor du kan læse alt om interiør.

Vi giver dig de bedste fif til, hvordan du indretter dit hjem med din egen personlige stil, guides til de lækreste boligtrends lige nu og inviterer dig ikke mindst indenfor i forskellige danskeres inspirerende og særegne boliger.

Læs mere

Ordet ’interiør’ kommer fra det franske ”intérieur”. Det betyder indre og er egentlig en betegnelse for ”det indvendige af et rum eller en bygning”. Det er her, vi bruger mest tid, så det er slet ikke så underligt, at interiør og indretning er noget, der for alvor optager os.

Find din personlige stil

Mange vil påstå, at det hele handler om at finde sin egen personlige stil – men når dét er sagt, er der bestemt intet i vejen for, at man lader sig inspirere af andres indretningsstile og flotte hjem. Og inspirationskilder er der masser af. Du kan blandt andet få masser af inspiration fra en af de ni bedste og mest spændende boligblogs, der i den grad er værd at følge lige nu. Eller besøge de seks professionelle Instagram-profiler, der bugner af inspiration til alle slags hjem og i mange forskellige stilarter.

Kom med indenfor i inspirerende boliger

Har du nogensinde tænkt over, hvordan man mon bor, når man er arkitekt? Hvilke møbler, kunstværker og vægfarver, man har i sit hjem, når man er CEO for et af Danmarks største og mest eksklusive modebrands? Dé spørgsmål kan du få svarene på i vores mange boligreportager. Du kan nemlig komme med, når en række kendte såvel som ukendte danskere åbner dørene til deres skønne hjem. Kom med indenfor hos blandt andet:

Det er alle meget forskellige boliger og indretningsstile, men fælles for dem er, at de er gennemførte og yderst inspirerende. Det gælder også kæresteparret Vibe Baumann og Thomas Juel Halse, der bor i det fredede Salamihus på Christianshavn. Se, hvordan de har indrettet det gamle hus på farverigeste vis med spændende souvenirs og unikke vintagefund.

Den bedste dekoration til DIT hjem

Ved du ikke, hvad du skal pynte dine vægge med? Det afhænger naturligvis både af farverne, din stil og den øvrige indretning i dit hjem. Du kan heldigvis få hjælp til dét projekt i vores guide til, hvordan du vælger de rette kunstværker til dit hjem. Det er blandt andet Sille Jørgensen, ejer af webshoppen Mujo Object, interiørdesigner Nadia Olive Schnack og fotograf Céline Hallas, der giver deres professionelle bud på, hvordan du kan indrette rummene i dine hjem med kunst og ikke mindst, hvilken slags kunst du skal vælge. Der er mange ting i din indretning, der er med til at udgøre det samlede indtryk i dit hjem. Det er ikke bare et spørgsmål om den rigtige farve på væggene eller kunstværkerne, du hænger herpå.

Det handler i høj grad også om, hvilke elementer du udfylder dine rum med. De store møbler er vigtige, men det er de andre artikler i boligen bestemt også. Den rette belysning er blandt andet essentiel for stilen og helhedsindtrykket i din bolig. Hvis du mangler en lampe, kan du få inspiration til købet og måske finde den helt perfekte blandt disse 22 lækre lamper til din bolig.

Eller trænger du til nye spisestole? Hvis du ønsker fornyelse i dit hjem, kan det gøre alverden til forskel, hvis du skifter dine spisestole ud. Se vores guide med 28 stilede spisebordsstole. Heri er der mange forskellige stilarter og prisklasser at vælge imellem, ligesom der er både nye og gamle designklassikere.

Alt om boligindretning

Der er meget mere inspiration at hente til boligen i blandt de mange artikler, vi har om boligindretning. Her kan du blandt finde et væld af gode boligtips med blandt andet guides til, hvordan du gør din altan forårsklar, smarte IKEA-hacks, de sidste nye tendenser indenfor boligindretning samt gode råd til mange forskellige boligtyper. Det gælder også en guide til, hvordan du indretter en lille lejlighed.