Cecilie Haugaard
SPONSORERET indhold

Kom indenfor hos Cecilie Haugaard

Hjemme hos model Cecilie Haugaard skal der være plads til fred og afslapning, når hun og musiker-kæresten Christopher er hjemme i Danmark og har brug for at gemme sig for en stund.

Af: Trine Nørgaard Foto: Gyrithe Lemche
18. okt. 2016 | Bolig | ALT for damerne

Hvorfor er stuen dit yndlingsrum? 
- Stuen rummer både køkken, stue og spiseområde, og jeg elsker, hvordan vi er sammen, selvom den ene er i køkkenet, og den anden er i stuen. Det giver et fællesskab, hvilket er vigtigt for mig, da jeg slet ikke bruger så meget tid hjemme, som jeg ville foretrække.

LÆS OGSÅ: Boligreportage: Her bor Remee og Mathilde Gøhler

Cecilie Haugaards stue

Parret holder meget af den store reol i stuen, som blev bygget af lejlighedens forrige ejer. Reolen er håndlavet og skabt af materialer fra det lokale loppemarked på Christiania. Heri er der plads til udstilling og opbevaring af parrets personlige ting bl.a. hjembragte Vogue-vintage-plakater fra Cecilies tid i Paris, Christophers musikpriser og statuetter og masser af grønne planter i lerpotter fra Greenify. Sofaen er Mr. Big fra Bolia, sofapuder og sofabord er fra butik Stol & Stage, vasen på bordet er fra I Rosens Navn og gulvtæppet er fra Lindegaard Poulsen. Flagermusstolen i kernelæder er fra Cuero hos Casanova Furniture.

Hvilken stemning har du skabt her?
- Det essentielle for mig er at have en base, hvor jeg føler mig hjemme med det samme. Det er altafgørende, når vi rejser så meget, som vi gør. Det har vi forsøgt at skabe ved at indrette os lyst, men stadig med plads til at vi kan leve, spilde lidt og bruge møblerne.

LÆS OGSÅ: Christopher sagde til mig: "Skal vi ikke bare aftale, at du er min fra nu af?"

Cecilie Haugaards bolig

I entreen byder parrets store samling af jakker og hatte velkommen. Stolen er In Between fra &Tradition, taske fra Celine, plante fra Greenify. Det runde spisebord i marmor er alrummets hjerte, hvor Cecilie og Christopher nyder mange af deres timer hjemme med hinanden, venner og familie. Bordet og den skulpturelle lampe er designet og skabt af deres nabo Bjørn Agertved. Stolene er In Between Chair fra &Tradition, og radiatorskjulerne har Cecilies far bygget.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Peter og Esben spiller golf med Christopher

Hvordan indretter du dig med farver?
- Jeg elsker neutrale farver og bruger planter til at få farve ind. Jeg finder mindre items som f.eks puder i sæsonens farver, som er nemme at tage væk, hvis jeg bliver træt af dem.

Hvor finder du inspiration?
- Jeg er meget påvirket af stilen i mit barndomshjem med lyse rum og hvide møbler. Jeg bliver også inspireret i Frankrig, hvor jeg har boet on and off i en årrække. Jeg har altid haft noget helt særligt for alt, hvad der er fransk. Jeg elsker den skødesløse franske stil og livsstil.

Hvad er det skønne ved jeres hjem?
- At det afspejler os og vores liv. Her er lyst og højt til loftet, og det giver mig energi og mulighed for at lade op. Og jeg ejer kun ting, jeg har taget stilling til. Jeg har kun planter, som stadig lever, når jeg kommer hjem fra en rejse, så her er rart at være med det samme, jeg kommer hjem.

 Cecilie arvede sin mormors Blå Blomst-stel fra Royal Copenhagen, da hun gik bort.

Cecilie arvede sin mormors Blå Blomst-stel fra Royal Copenhagen, da hun gik bort. Et stel, hun bruger hver dag og elsker højt. Notesbøgerne er fundet på rejser, og smykkerne er bl.a. vintage. Uret fra Rolex forærede Cecilie sig selv i fødselsdagsgave for år tilbage, og de funky kopper fra Playtype drikker parret morgenkaffe af. Parfumen D&G nr. 3 er en af Cecilies favoritdufte, den minder hende om sommer og glade dage. Lysestagen i glas er fra butik Happel i Odense.

LÆS OGSÅ: Et år i hælene på popstjernen Christopher

Hvad fascinerer dig, når det kommer til indretning?
- Det fascinerer mig, hvordan det helt rigtige møbel eller farvespil kan gøre et hjem fantastisk smagfuldt. Derfor er det det hele værd at investere i få, men dyre møbler, og så tilføje arvestykker eller små fund, der fuldender udtrykket og sætter to streger under, at det er lige præcis her, vi bor.

Hvad lægger du mærke til i andres hjem?
- Jeg føler mig hurtigt hjemme hos andre, hvis stemningen er åben og inviterende. For meget rod er forvirrende, men for stringent og minimalistisk indretning kan modsat virke hæmmende på mig. Hvor må man sidde uden at 'ødelægge' noget.

Hvad siger dit hjem om dig?
- At min kæreste er glad for store, sorte møbler, som hans elskede klaver, tv og biopejs. Sidstnævnte overraskede han mig med og havde fået sat op, da jeg var ude at rejse. Desuden afspejler det, at jeg elsker den lyse, franske mere landlige stil. Når man flytter sammen, må man gå på kompromis med et par ting og skabe et hjem sammen, hvor begge føler sig hjemme. Det, synes jeg, vi er lykkedes med.

LÆS OGSÅ: Cecilie kunne ikke sige nej til drømmejobbet i L.A.

LÆS OGSÅ: Christopher skal dele tag med kæresten

LÆS OGSÅ: Christopher roser kæresten på de sociale medier

Cecilies franske favoritsteder

Kystbyen Théoule-sur-Mer i Sydfrankrig er jeg helt forelsket i. Her findes det bedste ved den franske kultu: charmerende arkitektur, simple restauranter og sofistikerede indfødte. Her er masser af albuerum, og folk render rundt med uglet strandhår, stråhat og bare tær. Restauranten Marco Polo er lækker både til frokost eller en aften ude med udsigt over Middelhavet. Marcopolo-beach.com

Café Beau Marché i indre København er en anden fransk yndling. Jeg fik kenskab til den, da jeg som 19-årige boede i Paris, men var hjemme på weekend- besøg. Masser af charme, varme og hygge. Køkkenet er simpelt, men af god kvalitet. Derudover har stedet en tilstødende interiørbutik, hvor du finder franske antikviteter, vintagemøbler og andre møbelperler. Beaumarche.dk

Anbefalet til dig