Her er de bedste webshops
Her er de bedste webshops

Mode-webshops

Se moderedaktionens bedste webshops

Er du lige så glad for at shoppe online, som vi er? Så se med her, hvor moderedaktionen viser dig deres absolut favorit, danske webshops.

- Be fashionable: Nordens største online smykke-shop, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer – et fint lille armbånd til værtindegaven eller øreringene, du har drømt om i flere år. Og det bedste af det hele er, at fragten er gratis i hele verden, indpakningen fantastisk og servicen i top.
www.be-fashionable.com/da/

- Holly Golightly: Du kender måske allerede butikken i indre København, men det er her du skal hen, når du er på online-jagt efter luksus i form af designertasker og sko. På webshoppen finder du mærker som Balenciaga, Gianvito Rossi, Proenza Shoulder, Marni og Rick Owens. www.hollygolightly.dk/

- I Blame LULU: Dette er den ultimative favorit, når det kommer til køb af secondhand. Sidens koncept er at sælge velholdte mærkevarer, der ofte kun er brugt få gange eller slet ikke. Her kan du virkelig gøre et godt kup, og vi har spottet både Celine, Chanel, Balenciaga, Acne, Max Mara, Stella Mccartney og mange flere lækre mærker.
www.iblamelulu.com/

- Strøm: Strøm er allerede en populær fysisk butik, som ligger på Strandvejen i Hellerup. Kommer du ikke lige forbi den ellers meget fashionable butik, så besøg den moderne og fashion-forward webshop og vælg mellem: Alexander Wang, Acne, BOYY, Sophie Bille Brahe, Anne Vest og American Vintage.
www.stromstore.dk/

- YouHeShe: Her finder du toppen af poppen inden for både internationale og danske brands. Udvalget er helt sublimt, og der er med garanti altid noget for enhver smag. Hvis du bor i København, så kig også forbi den fysiske shop, der er så lækkert indrettet, at man får lyst til at flytte ind.
www.youheshe.com/da

LÆS OGSÅ: Slut med unge modeller - Modehusene hyrer voksne kvinder

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Secondhand, Vintage og Trends