Skab en helt unik stemning i hjemmet med brugskunst

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Crocca, La Vida, Ourfurniture, Rosen-lund & Stories By T. Asmussen

Skab en helt unik stemning i hjemmet med brugskunst

Få her listen over en række danske butikker og leverandører, der forhandler det bedste indenfor brugskunst til både hus og have.

I denne periode bruger vi ekstra meget tid i hjemmet. For manges vedkommende er boligen endda også blevet en arbejdsplads. De mange timer på matriklen kan vække en lyst til at gøre noget ekstra ved indretningen. Vigtigt er det dog, at det ikke udelukkende er praktikken, der dominerer, men at vi også omgiver os med gedigne og smukke genstande, der skaber den der helt særlige stemning af ’hjem’. Så i stedet for at gå ud at købe nyt og mainstream kan du skabe noget helt unikt derhjemme med brugskunst i høj kvalitet.

I listen nedenfor kan du lade dig inspirere af en række spændende butikker, der alle forhandler det bedste indenfor brugskunst til både hus og have.  

Crocca – Brugkunst med øje for naturen

La Vida – Brugskunst, der skaber glæde, hygge og varme

Ourfurniture – Møbler og brugskunst med bæredygtigt fokus

Rosen-lund – Møbler med livslang historie

Stories By T. Asmussen - En skøn webshop og butiksperle

Crocca – Brugkunst med øje for naturen

Hos Crocca finder du et inspirerende udvalg af anderledes og spændende brugskunst, unikke indretningsnips og smukke, friske blomster – alt sammen noget, der kan være med til at sætte et personligt præg på din indretning.

Ud over webshoppen råder Crocca også over en charmerende butik, der ligger i den lille by Strib nær Middelfart. Uanset om du handler via webshoppen eller butikken, vil du blive præsenteret for en smuk samling af brugskunst til både hus og have, herunder vaser, fade, krukker, flydende kobber-guldsmede, lysestager mm. Alle genstande er valgt med blik på naturen og er med til at skabe ro og balance i din indretning.

La Vida – Brugskunst, der skaber glæde, hygge og varme

La Vida byder på smuk, hyggelig, romantisk og eventyrlig brugskunst. Denne B2B-virksomhed med base i Horsens blev startet af Janne Nilsson tilbage i 2010. La Vidas to årlige kollektioner skaber et varmt, indbydende og hyggeligt univers fyldt med de sødeste fyrfadsstager, lanterner, figurer, smukke vaser, vægdekorationer, kunstige blomster, fine LED lys samt mange andre skønne ting til boligen.

Instagram viser La Vida brugskunsten frem på stilren, men samtidig superhyggelig vis. Her finder du bl.a. inspiration til en lys forårsindretning i alle hjemmets rum, til en klassisk og moderne julestemning og til farverige sommervibes på terrassen.

Ourfurniture – Møbler og brugskunst med bæredygtigt fokus

Ourfurniture er en lille familievirksomhed , som fremstiller unikke møbler og brugskunst ud fra kundernes egne idéer og ønsker.

Ourfurniture’s vision er at skabe smukke og enestående møbler og brugskunst til glæde for den enkelte kunde. Virksomheden fokuserer på bæredygtigt håndværk, og derfor fremstilles 70 procent af produkterne i genbrugstræ og FSC-certificeret træ. Det være sig fx gamle gulvbrædder, der bliver omdannet til reoler, hylder, stole m.m.

Siden 2014 har Ourfurniture fremstillet mere end 100 helt unikke møbler, hver især designet i samarbejde med den enkelte kunde med mottoet: “din idé, dit design”

Rosen-lund – Møbler med livslang historie

Hos Rosen-lund finder du interiør med en helt unik historie bag sig – alt sammen noget, der vil tilføje et personligt præg på din bolig.

Find f.eks. glasvaser, vinglas, lysestager, der er håndpustet på et gammelt, lokalt værksted drevet af flere generationer, der sætter en ære i det gode, gedigne håndværk. Hos Rosen-lund kan du også få fingrene i håndlavede møbler produceret af gamle ladeporte, der er op til 120 år gamle.

Spar -25% på ALT som medlem af RL Klubben.
Følg @rosenlund_dk

Stories By T. Asmussen - En skøn webshop og butiksperle

Stories By T. Asmussen er en eventyrlig livsstilsbutik i Hjerting, der går op i bæredygtighed, økologi og ikke mindst design og æstetik. I butikken og på webshoppen bliver der solgt alt fra unika, brugskunst, plakater, tøj, malerier til keramik.

Udvalget er bredt, og du vil nemt kunne finde mange fine ting til dig selv – eller en du har kær. I butikken kan du også nyde en kop kaffe, mens du sætter dit eget præg på et stykke keramik.

Tina Asmussen som har butikken er udøvende kunstner og hendes malerier finder du i forskellige gallerier i Danmark og Norge.

Har du ikke mulighed for at komme til Esbjerg, så tag et kig her eller her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør og Sociale medier