Skandinavisk velvære

Foto: Geberit

Skandinavisk velvære

Tiden er for længst løbet fra de spraglede badeværelser, der var trenden i 70’erne og 80’erne. Nu skal det være skandinavisk design med rene, rolige farver, der skaber velvære.

Ifö har relanceret deres Ifö Sense møbel- og håndvaske serie, der er skandinavisk design og nordisk renhed helt ned i detaljen. Den rammer lige ned i den badeværelsestrend, der er nu, hvor badeværelser skal være lækre, men ikke prangende. Praktiske, men stadig designede. De skal være skandinavisk velvære.

Opgrader nemt det gamle badeværelse
Med Ifö Sense er det nemt at opgradere det gamle badeværelse med skandinavisk design, fordi serien netop er fremstillet ud fra at ingen badeværelser er ens. Derfor er der alle de valgmuligheder, du har brug for - uanset om du har et stort eller lille badeværelse.

Ifö Sense møbelserien fremstilles i flere forskellige skandinaviske farver, der alle skaber skandinavisk velvære og rene linjer på dit badeværelse - og med innovative opbevaringsløsninger der gør dit badeværelse endnu mere funktionelt. 

En god start på dagen
Badeværelset er det sted vi starter og slutter vores dag, og derfor er det også et vigtigt rum at indrette godt. Når vores hjem roder og trænger til rengøring, så påvirker det os negativt.

Ifö Sense er inspireret af den skandinaviske natur, hvilket gør det nemt at få skabt en næsten “spa-feeling” med ganske få elementer.

Serien er også designet ud fra at rengøring skal være så nemt som muligt, så badeværelset altid kan være indbydende. Eksempelvis har håndvaskene ingen skarpe samlinger eller hjørner, hvor snavs og skidt kan samle sig, hvilket gør rengøringen nemmere i hverdagen.

Rene linjer - funktionelle løsninger
Ifö Sense er vores mest fleksible møbelserie, der giver dig frihed til at sammensætte dit badeværelse præcis som du vil, uanset om det er gode opbevaringsmuligheder, lækkert design eller god kvalitet, du vil have. Ifö Sense møblerne findes i mange forskellige størrelser og farver, hvilket gør det nemt for dig at sammensætte de møbler og håndvaske som egner sig til dit badeværelse. På den måde kan du designe dit badeværelse, så det passer netop til dine behov uden at skulle gå på kompromis med noget

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Badeværelser