Susanne Bier i grøn kjole på den røde løber

Foto: Henrik R. Petersen/Her og Nu Den oscarvindende filminstruktør Susanne Bier sælger millionvilla i Hellerup.

Susanne Bier sælger sin villa: Se boligen til 27 millioner her

Efter to årtier på villavejen i Hellerup, sælger den verdenskendte filminstruktør Susanne Bier nu sin bolig til stor millionsum.

Den Oscarvindende filminstruktør Susanne Bier har efter mere end to årtier i sin millionvilla på en sidegade til Strandvejen i Hellerup nu sat boligen til salg. 

Det skriver Boliga.dk.

Hævnen-instruktøren købte tilbage i år 2000 den 100 år gamle villa med herskabelige detaljer som høje paneler, rosetter og stuk for 3,5 millioner kroner.

Nu sælges den store bolig på 239 kvadratmeter med spisekøkken, direkte adgang til solterrasse, i alt fem værelser samt garage og blomstrende have for hele 27 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under videoen... 

Dyrt område

Den store villa, der ligger tæt på både vand, Hellerup Station og Mindelunden, er ikke den eneste dyre bolig i området. 

Faktisk er Hellerup, ifølge Boliga.dks udbudstal, nemlig det næstdyreste postnummer i landet, når det gælder huspriser - kun overgået af naboen Charlottenlund. I Hellerup skal du i øjeblikket betale i gennemsnit 74.745 kroner for en enkelt kvadratmeter villa, hvilket svarer til en pris på 11,2 millioner kroner for et gennemsnitligt hus på 150 kvadratmeter.

Prisen på Biers bolig ligger dog en anelse højere end gennemsnittet, for med prisen på 27 millioner kroner er kvadratmeterprisen nemlig på næsten 113.000 kroner.

Se Susanne Biers millionvilla her. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligkøb, Kendte og Boligindretning

610x200_woordy_dmjpg.jpg