Søstrene Grene Århus
Foto: Søstrene Grene Verdens største Søstrene Grene er 645 kvadratmeter og ligger i Aarhus.

Verdens største Søstrene Grene-butik er nu åbnet i Aarhus

1. marts åbnede verdens største Søstrene Grene i hjertet af Aarhus. Vi har fået lov at kigge indenfor i butikken.

Den planlagte åbning af verdens største Søstrene Grene butik blev udskudt pga. Corona-pandemien - men nu er der godt nyt! For 1. marts slog de endelig dørene op for nysgerrige kunder.

Butikken er ikke mindre end 645 kvadratmeter og er spækket med søstrenes store udvalg af boliginteriør, små møbler, køkkentilbehør, hobbyartikler og meget mere.

Udover at være verdens største Søstrene Grene-butik, venter der i den nye butik også en helt ny butiksoplevelse, fortæller de to brødre, Mikkel og Cresten Grene, som står bag Søstrene Grene.

”Vi har i butikken eksperimenteret med forskellige nye tiltag med hensyn til, hvordan vi kan give kunderne en endnu større oplevelse, og hvordan varerne præsenteres. Det har resulteret i en særlig indretning af butikken og forskellige nye tiltag, som vi ikke har prøvet andre steder,” fortæller administrerende direktør og medejer af Søstrene Grene Mikkel Grene.

”Vi ønsker at give vores kunder en meget speciel og sanselig oplevelse, når de besøger vores nye butik. Derfor har vi til hver af vores produktkategorier eksperimenteret med at lave en overraskelse til kunderne ved at skabe en ny oplevelse, et nyt visuelt set-up og dekorationer, der skaber kundeinvolverering og appellerer til kundernes kreativitet,” supplerer kreativ direktør og medejer Cresten Grene.

Den nye Søstrene Grene-butik, der har til huse ved Skt. Clemens Bro, er dog kun midlertidig og forventes at være åben i omkring et år. Den oprindelige butik på strøget i Aarhus, og hvor den allerførste Søstrene Grene butik åbnede tilbage i 1973, holder lukket på grund af renovering.

For at bringe historien fra den første butik i spil i de nye omgivelser er der også genbrugt flere historiske elementer fra butikken, hvor det hele startede, fortæller Cresten Grene.

“Vi har ønsket at bevare noget af den lange historie, vi har fra Søndergade, og derfor har vi genbrugt flere ting fra den gamle bygning. I den nye butik vil kunderne blandt andet kunne opleve nogle gamle stole, som blev brugt i et syrum på fjerde sal tilbage i 1972-1983. Vi har også genbrugt et gammelt hyldestativ i fyrretræ, som blev brugt til at udstille garn på i 1983-1988. På den måde kommer kunderne også på en historisk rejse på deres vej gennem butikken,” siger han.

ALT.dk har fået et lille kig ind i verdens største Søstrene Grene-butik. Her kan du se deres nye butikskoncept og univers:

4.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Hvor?

Søstrene Grene
Sankt Clemens Torv 11
8000 Aarhus C

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Shopping