London: Tips til oplevelser i storbyen

Åh, gode gamle London.

Skal du også besøge den engelske hovedstad i den nærmeste fremtid? Så læs med her, hvor vi har samlet vores favorit-tips til de bedste restauranter, butikker, hoteller og udflugter i den hyggelige storby. 

Der er noget for enhver smag – uanset om du skal på tur med din kæreste, dine veninder eller dine børn.

God tur!

Læs mere


Det vrimler med lækker mad og hyggelige oplevelser i skønne London. (Foto: Getty Images) 

 

De bedste restauranter i London

England er måske ikke ligefrem kendt for sin udsøgte cuisine, men der er masser af gode sager at spise sig mæt i, når du besøger den internationale storby. ALT.dk har samlet redaktionens bedste bud på alt fra møre bøffer til sprøde pizzaer og lækre, engelske kager. Så er du godt dækket ind.

Og så ville det naturligvis være en stor skam at gå glip af retten, som England måske er allermest kendt for: English Breakfast. Derfor har vi skrevet en guide til byens bedste morgenmad i de forskellige bydele, så du er helt sikker på at få rigeligt med baked beans, English sausages, scrambled eggs og fried toast.

Skulle du alligevel gå hen og blive lidt træt af den britiske version, så er der også amerikanske og franske bud på morgenmad i guiden. Bon appetit!

Derudover har vi lavet en guide til, hvor du kan få sund mad i London, hvis den klassisk fish’n’chips eller Chicken Tikka Masala alligevel bliver lidt for fedtet til dig.

Naturligvis har vi også et bud på, hvor du kan få en udsøgt portion fisk med pomfritter, som du næppe vil fortryde.

Shopping i London

London er et stort shoppe-mekka, hvor du kan finde noget til enhver smag. Uanset om du bevæger dig rundt blandt highstreet-kæderne i centrum, eller går på jagt efter den lidt mere alternative stil i eksempelvis et område som Camden Town, er der gode chancer for at gøre et lækkert køb i den engelske hovedstad.

I denne guide kan du blandt andet blive klogere på, hvorfor Brixton High Street er et besøg værd.

Vi har også en oversigt over, hvor du kan gøre gode vintagefund og en masse bud på, hvor du kan shoppe spændende bøger, lækker herre- og damemode og få én på opleveren på byens bedste markeder.

London med børn

Sidst med ikke mindst har vi også 7 tips til gode oplevelser i London, hvis du rejser med dine børn. Her kan du lade dig inspirere til musicals, naturoplevelser og andet sightseeing, der egner sig til hele familien.

Og så kan du læse, hvad klummeskribent Sandra Samuelsen ville ønske, hun havde vidst, da hun og kæresten flyttede til London med deres dengang 1-årige datter.