7 ting du skal opleve i London med børn
SPONSORERET indhold

7 ting du skal opleve i London med børn

Drømmer du om at rejse til London med dine børn? Den Engelske storby har masser af muligheder i børnehøjde. Her får du syv gode tips til hele familien.

Af: Katrine Memborg Foto: Getty Images
18. maj. 2018 | Børn | Vores Børn

SHOWTIME

Er I vilde med musicals, så er London den helt rigtige by at besøge. Storbyen bugner af muligheder, og der er bestemt også musicals, der er som skræddersyet til familien. Lion King, Matilda the Musical og Aladdin er bare nogle af de mange, der egner sig til børn over seks år. Der er ret stor forskel på både pris og kvalitet, så det er en god idé at bruge tid på at finde frem til den rigtige. Der findes brugbare anmeldelser på nettet, som kan guide jer. Regn med billetpriser på mellem 3-600 kr. pr. person. Og så er det i øvrigt en rigtig god idé at bestille billetter hjemmefra og i god tid.

Alder: Fra ca. 6 år

Londonmusicals.dk

SIGHTSEEING I BUS

Sightseeing i en dobbeltdækker er bare en tand mere eksotisk i London end i så mange andre storbyer. De velkendte, røde busser er en af Londons varemærker, og det er en super måde at se byen på. Konceptet er ”hopaf- og-på” hvilket vil sige, I helt selv bestemmer, hvornår I hopper af og på bussen. Den kører rundt omkring i London forbi de største seværdigheder – og der er altså en hel del. Hvis du booker hos The Original Tour, hører der også en bådtur på Themsen med i prisen. Du kan købe billetter, der gælder enten 24 eller 48 timer og børn mellem 0-3 år er gratis. Igen kan du sørge for det hele hjemmefra, så du er fri for at stå i kø.

Alder: Alle

Londonbilletter.dk

LÆS OGSÅ: 7 babynavne der er forbudt i Frankrig

HJEMME HOS HARRY

Er der en Harry Potter fan i familien, bliver I simpelthen nødt til at kigge lidt nærmere på Harry Potter Studios, der ligger cirka 20 minutters kørsel fra London centrum. Ja, det er måske nok lidt peberet, og udvalget af udflugter og merchandise er enormt – nu er du advaret. Men! Sikke en oplevelse for en sand Potter fan. Man får lov til at opleve kostumerne, byen, effekterne og ikke mindst stemningen, den fantasifulde fortælling er så kendt for. Nogle af oplevelserne kan virke en anelse voldsomme, så vær sikker på, børnene kan klare det. Der er i øvrigt puslefaciliteter til babyer, caféer og hvileområder. Sæt en hel dag af til denne store oplevelse.

Alder: Fra 5 år

Wbstudiotour.co/uk

ON TOP

Hvis vejret er klart og forårssmukt, bør I næsten tage en tur i verdens største Londonhjul, London Eye. I kommer 135 meter over jorden, og udsigten er fantastisk! Turen i glaskabinerne varer cirka en halv time, og tempoet er stille og roligt, så der bør ikke være risiko for nogen form for køresyge. Er I heldige, kan I se hele 40 kilometer ud over byen, og det giver jer et fint overblik over, hvad der ligger hvor i den store by. Der findes mange forskellige billetmuligheder, hvor I kan kombinere en tur med alt muligt andet. (Kæreste-hygge, fast-trackkø, adgang til Madame Toussauds osv.)

Alder: Fra 1 år

Londoneye.com

LÆS OGSÅ: 8 tips til at gøre hverdagen lettere

NATUR I STORBYEN

Larm, biler, masser af mennesker og lange køer… Det er ikke så underligt, hvis I får behov for en pause midt i al mylderet. Også her er London leveringsdygtig – takket være dens mange, smukke parker, der er helt oplagt til en lille picnic. I forårsmånederne er der i mange af de største parker teaterforestillinger for børn, livemusik og legepladser til de yngste. Alt er ganske gratis. Hyde Park, Regent Park, Kensington Gardens eller en af de 20 andre parker kan du læse meget mere om inden I vælger, hvor jeres break skal finde sted.

Alder: Alle

Visitlondon.com

MASSER AF MUSEER

Besøg på museer behøver på ingen måde at være kedeligt – slet ikke, når I besøger London. Her er noget for enhver smag og alder, og de fleste er endda gratis! Besøg blandt andet Science Museum, hvor der er dømt leg og sjov for børnene og det børnevenlige kunstmuseum National Gallery. Og så må vi stærkt anbefale National History Museum, hvor I blandt andet kan se et dinosaur-skelet og et 25 meter langt blåhvals-skelet. Samtidig med store visuelle oplevelser, bliver børnene (og forældrene!) klogere på historie. Der findes mange andre museer, så det er bare med at finde et, der falder i jeres smag.

Alder: Fra ca. 2 år

Visitlondon.com

LÆS OGSÅ: Mor i New York: Herovre er det normalt først at hente klokken 18.30

HURRA FOR HAMLEYS

Det er – for de fleste børn – altid et hit at besøge en legetøjsbutik. Men når børnene har besøgt Hamleys i Regent Street, så vil alle andre legetøjsbutikker virke helt og aldeles ligegyldige. Så ved du det. Der er nemlig hele fem etager at boltre sig på, og de er noget for børn i alle aldre. På samtlige etager er der medarbejdere, der demonstrere forskelligt legetøj, og børnene får også lov til at være med. Ud over en masse legetøj i forskellige prisklasser, er der også udstillinger med legetøj fra gamle dage. Børn (og voksne!) kan sagtens få to-tre timer til at gå herinde.

Alder: Fra 1 år

Hamleys.com

Anbefalet til dig