Bedste brunch i London
SPONSORERET indhold

Guide til den bedste brunch i London

Når man er på storbyferie, starter de bedste dage med en lækker morgenmad, men hvor finder man den bedste brunch i London? Vi har fundet en god cafe i hver bydel, der byder på lækker brunch i hyggelige omgivelser.

Af: Mette Andersen Foto: Getty Images
18. apr. 2018 | Livsstil | ALT.dk

Princi – Lækker italiensk morgenmad i SOHO

Få en lille bid af Italien og kig ud over Londons gademylder og diversitet, mens du slapper af med friskbagt italiensk brød og hvad der ellers hører til en god brunch på Princi, som ligger centralt i Soho. Her er en rar atmosfære og et menukort med blandt andet mandel-crossainter, porcherede æg og hjemmelavet granola.

Princi, 135 Wardour Street

Brunch i soho

Greenberry – Hyggelig café ved Primrose Hill

Lokalt og originalt er nøgleordene for den lille fine café, som ligger ved Primrose Hill, en grøn bakke, som munder ud i en af Londons mange parker, nemlig Regents Park.

Området omkring cafeen er en lille perle med fine farverige huse a la Notting Hill, små designbutikker og hyggelige cafeer, og det hele ligger i gåafstand til Camden på den ene side og London Zoo på den anden.

Grenberry, 101 Regents Park Road 

brunch i primrose hill

The Breakfast Club – Brunch klassiker i Spitalfields

Du finder The Breakfast Club i de fleste London guidebøger, og derfor er der også ofte lang kø til den amerikansk inspirerede cafe i Spitalfields.

Menuen byder på et lækkert og snasket miks af amerikanske pandekager, hashbrowns, avocado, bacon og æg i alle afstøbninger.

- Husk at booke bord. 

The Breakfast Club, 12-16 Artillery Lane

amerikanske pandekager

The Diner - klassisk amerikansk brunch i Camden

En ægte amerikansk diner som set i Grease med barstole, farverige milkshakes og masser af (lækkert) snask på menuen.

Spis en amerikansk brunch med en milkshake on the side på The Diner i Camden (eller en af de seks andre i London), hvor du finder alt fra eggs benedict og blueberry pancakes til breakfast burritos og bloody mary på menuen. Portionerne er store, og stedet er perfekt til en dag med tømmermænd eller brunch med familien.

The Diner, 2 Jamestown Road 

Bonusinfo: The Diner i Islington, Strand, Dalston og Spitalfields har en veganer/vegetar menu. 

brunch i camden

Flyv til London med Rejsepriser (sponsoreret)

Le Pain - fransk morgenmadscafe i Covent Garden

Le Pain er en CO2 neutral restaurant, som ligger tre steder i London, blandt andet med en stor restaurant i Covent Garden, hvor man både kan sidde ude og inde.

På menuen finder du blandt andet friskbagte spelt- og quinoa scones, avocado toast, grød i alle afskygninger og en detox breakfast bowl. Udvalget er stort, og det hele er lavet med omtanke for miljøet.

Le Pain, 48 - 49 The Market, Covent Garden Piazza

Covent garden morgenmad

Rejs til London og resten af verden til gode priser med Rejsepriser (sponsoreret)

Terry’s Café – Familieejet perle syd for Themsen

Hvis du kan lide originalitet, så vil du elske Terry’s Café. Her finder du klassisk engelsk morgenmad med pølser, baked beans og spejlæg serveret med et smil på cafeens rød/hvid ternede duge. Terry’s har desuden deres egen te-linje og et tea for two koncept med kager og små sandwich. 

Terry's Café, 158 Great Suffolk Street

Terrys cafe london

Hoi Polloi - Hipt morgenmadssted i Shoreditch

På Hoi Polloi i det hippe Shoreditch kan man bestille en masse forskellige små retter og smage lidt af det hele. Mange af retterne er meget krydrede, men du kan også få både avocado-madder, frugtsalat og chia-grød.

Stedet emmer af 70'erne med klinker på gulvene og træ på væggene, og der er ofte live jazz om formiddagen. Cafeen er forholdsvis stor, så den er god, hvis I er lidt flere.

Hoi Polloi på Ace Hotel, 100 Shoreditch High Street

Shoreditch brunch

Anbefalet til dig