Få de bedste tips til din næste tur til London
SPONSORERET indhold

London-guide: De lækreste fish and chips, du nogensinde har smagt

Isabella Thordsen, 22 år, streetstyle-fotograf og modeblogger, bor i London, hvor hun er i gang med at uddanne sig til stylist. Især elsker hun byen for dens vintagemarkeder i verdensklasse, hyggelige små kroge og kreative rum.

Af:: Simone Brandt Hald Foto: private, all over m.fl.
19. sep. 2014 | Livsstil | ALT for damerne


NYD

Cafeen Vintage Emporium på hjørnet af Brick Lane er efter min mening et must, hvis man er i East London. Her kan man i hyggelige vintage-omgivelser nyde en lækker kage og kvalitetskaffe. Husk at tage et smut ned i deres kælder, som er fyldt med de fineste vintagefund.
14 Bacon Street


SMAG
Slå vejen forbi fish and chips- restauranten Poppies i East London. Stedet er så cool og retro, og så laver de den lækreste portion fish and chips, du nogensinde har smagt. Man kan spise på stedet eller tage maden med i fine avis-takeaway- kræmmerhuse. Stedet ligger tæt på Brick Lane, som også er et fantastisk område.

Poppiesfishandchips.co.uk

SHOP
På Oxford og Regent Street kan du finde det hele: Kæmpe Nike-butik, Topshop, Mac, Zara og Urban Outfitters. Omkring Green Park finder du de mere eksklusive butikker, som f.eks. Acne, Chanel, Miu Miu, Prada og Stella McCartney. Hvis man er til vintage-
shopping er Brick Lane, Spitalfield og Portobello Market de helt rigtige
steder at tage hen.


OPLEV
Nyd en skøn gåtur i en af de fantastiske parker. Regents Park er en af de bedste, som jeg helt klart kan anbefale at nyde om sommeren. Her holder folk picnic og går ture med deres gode veninder og kærester. Et fredeligt, smukt og unikt sted!
Royalparks.org.uk


SE
London Borough Market er det perfekte marked til madelskere. Her kan man finde alt fra spicy, hjemmebrygget cider, fisk og diverse svampe til nødder – you name it, they've got it!
Markedet er åbent onsdag-lørdag og ligger under London Bridge.
Boroughmarket.org.uk


SE OGSÅ: Rejseguide - 5 bog-oaser i Paris