Foto: Anitta Behrendt
ALT for damerne

Saseline: Her gør jeg mine bedste kup

Af Camilla Larsson 13.jul.2011 Mode

Hvor holder du af at shoppe?
- Jeg har ikke et sted, hvor jeg bedst kan lide at shoppe, ligesom jeg ikke har et mærke, jeg foretrækker. Derimod elsker jeg at kigge på så meget forskelligt som muligt og er især åben for inspiration, når jeg rejser. Der er selvfølgelig New York og Paris, hvor jeg med sikkerhed kan gå amok og få den bedste shopping-tur. Jeg har dog også gjort rigtig mange gode køb i Malaysia, hvor jeg besøger min mors familie ca. hvert andet år. Jeg finder tit de skønneste ting til næsten ingenting – mine sommerkjoler i crepestof købte jeg f.eks. flere af i forskellige farver. De er lette, klædelige og billige og mine absolutte favoritter.

– De er købt i Malaysia til ingen penge, og de sidder bare så fint og er det mest behagelige sommeroutfit, jeg ved, siger Saseline om sine ens bomuldskjoler i crepestof.

Hvad ser man dig aldrig i?
- Jeg kommer aldrig i en nittelæderjakke eller andre ting, som er Lady Gaga-agtige. Jeg synes, hun er en megasej kunstner, men ville aldrig selv klæde mig på, som hun gør. Det er alt for gakket til mig.

Har dit job betydning for din stil?
- Mit job som freelancer gør, at jeg laver mange forskellige ting, men i og med at jeg bliver set rundt omkring i medierne, er jeg selvfølgelig bevidst om, hvordan jeg klæder mig.

Har du en bestemt ting, du altid føler dig godt tilpas i?- Mit cashmere-joggingsæt. Det er super lækkert og luksusagtigt, og selvom det er et joggingsæt, er det faktisk helt præsentabelt, så jeg kan sagtens tage det på til møder eller lignende.


Få også et kig ind i smykkedesigner »Julie Sandlaus klædeskab.


Nøgleord i denne artikel om Saseline Sørensens klædeskab: Saseline Sørensen, klædeskab, shopping, kjoler, job, cashmere.


Henter...