Blazer fra NueCPH, Vase fra Stilleben, Øreringe fra Be-Fashionable og Plakat fra Wonderhagen.
Eurowoman

9 webshops, der gør det værd at shoppe dansk på nettet

Nye tal viser, at vi elsker de udenlandske webshops. Men vi ser flere grunde til at give de danske lidt kærlighed.

Af Mi Skjold Brix 18.sep.2015 Mode

Nye tal viser, at vi her til lands er gode til at shoppe på nettet. Vores online forbrug vil stige med 41 procent fra 2013 til 2015, når året er omme ifølge nye tal fra DIBS, Dansk Internet Betalings System, ifølge Politiken.

 

Tallene viser samtidig, at 48 procent af de adspurgte danskere i opgørelsen det seneste halve år har shoppet på udenlandske websider. Et tal, de forventer kun vil stige yderligere med tiden.

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi godt forstår begejstringen for online shopping, og også de udenlandske butikker, men de danske kan også noget, så det er på tide at slå et slag for de steder i cyberspace, hvor du kan gøre en god handel og samtidig støtte danske forretninger. For dem er der mange er, hvad end du er på jagt efter garderobefornyelse, boligtilføjelser eller en skøn overhaling. Her er vores ultimative favoritter:


LÆS OGSÅ: 24 stadier: alle gennemgår, når de tror, de kun lige skal have en enkelt

Byflou.dk
Når du klikker dig ind i dette shoppeunivers, gør du dig selv en tjeneste, hvis du har god tid til din rådighed for her er alt, hvad en shopaholic kan begære af mode og boligindslag. Af mærker, du kan savle over er blandt andet: Filippa K, Maison Scotch, Moström, Designer's Remix og Baum und Pferdgarten.

River and Raven
Stylist Regitze Bay har i sin webshop River and Raven håndplukket et fint udvalg af bæredygtige kvalitetsprodukter indenfor mode, livsstil og skønhed. Man finder den klassiske skjorte fra danske Skall Studio, lækre skønhedsprodukter fra Gaelle organic, makeup fra RMS (som laver den bedste highlighter) og favoritsengetøjet fra Aiayu.

Stilleben.dk
Har keramik en stor stjerne i din bog (og indretning), så bør Stilleben også have det. De er forgangsbiks, når det kommer til at opstøve nye, lækre mærker til at drysse lidt god stil over din indretning. Shop eksempelvis de hypede vaser og kopper fra Studio Arhøj og Ida Lærkes smukke fotografier.

Wonderhagen.com
Denne webadresse er et godt sted af finde ny kunst til dine vægge uden at pantsætte din pension. Wonderhagen har et bredt udvalg af grafiske tryk til overkommelige priser i både naivistisk stil, bauhaus og nyere klassikere.

AndPants.com
Er du til afslappet gadesmart stil a' la Wood Wood og Mads Nørgaard, så er du kommet til rette sted, hvor sneakers selvsagt har en fornem plads i sortimentet, der også består af Comme des Garcons og Calvin Klein. Mange af vores favoritter på det danske marked har fået en plads her – både de dyrere, men også de billige.

Be-fashionable.com
Skal der ny guld i ørene eller en sten på fingeren, så tast denne adresse. Her er de mest populære danske og udenlandske smykkedesignere samlet. Du finder både de billigere designere som Pico, Pernille Corydon, Stina A og Lulu Badulla, men også mere pricy mærker i rene ædelmetaller som Trine Tuxen, JewlsCPH og Mambaistockholm.

Beautycos.com
Skal du have tanket op på skønhedshylden og må det gerne være med cremen af cremen, så er dette stedet, du skal indtaste dine dankortoplysninger, for du kan købe det lækreste mærker til færre penge. Eksempelvis Bumble and Bumble, Kevin Murphy og Murad. 

Stylepaste.com
Hos denne online klassiker finder du både gode danske og internationale mærker, masser af print og arkitektoniske styles. Stedet, du skal besøge først på måneden for at finde en ny garderobefavorit af højeste kvalitet. Shop eksempelvis strik fra Acne, Pels fra Sakks Potts og rå støvler fra Toga Pulla.

Nuecph.dk
Hvis hver dag var hverdag, ville vi altid shoppe hos Nué, som er rigtig gode til at udvælge stykker, der er som skabt til hverdagsgarderoben. Deres tunikaskjorter fra eget mærke, nué notes, samt bluser og blazere er favoritter. Shop også fine mærker som deres eget Lovechild 1979, Isabel Marant, Kjær Weis og Trine Tuxen for blot at nævne nogle få.

LÆS OGSÅ: 3 apps gør det billigere at gå til frisøren, ud at spise og rejse 

LÆS OGSÅ: Se journalistens vilde forvandling: Så meget kan 3 apps forvandle din selfie

LÆS OGSÅ: Det værste er næsten at dele regningen... Det bliver altid akavet


Henter...