GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Bliv streetstyle-smart
Foto: All Over Press

Sådan bliver du streetstyle-smart

Vi har allieret os med verdens bedste streetstyle-fotografer og guider dig her til, hvilke mærker og materialer der er en sikker vinder hver gang

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at de velklædte damer i gadebilledet er mindst lige så fotograferede under de internationale modeuger som de modeller og kollektioner, der spankulerer ned ad catwalken. Vi har taget et nærmere kig på, hvad der skaber blikfang lige nu.

LÆS OGSÅ: De vigtigste detaljer fra efterårs- og vinterkollektionerne

Saks Potts: Det unge danske mærke Saks Potts har med deres farverige pelse formået at bryde igennem på den internationale scene og pryde seje bloggere som Leandra Medine [bloggeren bag Manrepeller], Emily Weiss fra Glossier og danske Pernille Teisbæk. Godt gået, piger!

Et billede slået op af SAKS POTTS (@sakspotts) den 22. Mar 2016 kl. 11:20 PDT

 

Saks Potts ses ikke kun på de danske piger. Den amerikanske blogger Leandra Medine var også hoppet i Saks Potts’ populære rulamsfrakke under modeugen i Paris.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om Saks Potts-showet

Gucci: Med designeren Alessandro Michele ved roret hos Gucci er det italienske modehus igen blevet et af de mærker, der er i fotografernes søgelys. Denne sæson pga. broderede bomberjakker, blomstrede tasker, flæser og moderedaktørernes favoritsko, slip-on med pels og Gucci-bidsel.

Et billede slået op af Gucci (@gucci) den 17. Okt 2016 kl. 9:33 PDT

 

Topmodellen Kate Moss i pelsfrakke fra Guccis efterårskollektion.

Rulam: Det bløde materiale har længe været en favorit på både gaden og catwalken, og denne sæson er ingen undtagelse. Hvad enten det er som for, der titter frem, eller en hel frakke, kan du uden tøven lade dig inspirere af stilen.

Et billede slået op af @sandyliang den 6. Aug 2016 kl. 8:28 PDT

 

Sandy Liang-rulamsjakke i lak med lyserød rulam. En signatur fra den amerikanske designe og streetstyle-favorit.

Dior: Designeren Raf Simons viste med S/S 16 sin sidste kollektion for modehuset Christian Dior. Og hvis vi skal dømme ud fra gadebilledet, er den et hit. Tasker med navne som Lady Dior, Diorama, Diorever og Be Dior hang over skulderen på streetstylisterne, og de fineste spidse laksko lyste op på brostenene.

Et billede slået op af Tommy Ton (@tommyton) den 14. Apr 2016 kl. 5:10 PDT

 

Diors nyeste skud på stammen, Diorever, var overalt på gaden og skabte blikfang med fine påsætninger, der er kendetegnende for Diors feminine design.

Loewe: Den unge brite Jonathan Andersson har pustet liv i det spanske modehus Loewe og gjort tasker med navne som Barcelona, Puzzle og Flamenco til uundgåelige dele af streetstyle-billedet sammen med logoprægede bukser og smørbløde ruskindsfrakker.

 

Russiske Natasha Goldenberg mikser sin Loewe Puzzle-taske med den smukke ruskindsfrakke fra samme modehus.

LÆS OGSÅ: Den russiske modemafiaboss

De danske piger: Danske modeller som Line Brems, Mathilde Brandi og Frederikke Sofie er yderst eftertragtede på catwalken, og så elsker vi at se de velklædte danske piger i gadebilledet under modeugerne.

 

Caroline Brasch spottet på cykel i København.

LÆS OGSÅ: Derfor hitter danske modeller på catwalken

Vetements: Hvis der er ét mærke, der i den grad har gjort sig bemærket på gaden, er det det franske designerkollektiv Vetements. Jeans med asymmetriske kanter og den særprægede popo, bomberjakke med lynlås på ryggen, Polizei-frakke og DHL-T-shirt blev flittigt spottet.

 

De klassiske jeans har fået et makeover!

LÆS OGSÅ: Vetements og (Juicy) Couture?

Louis Vuitton: Der var gået logomania i Louis Vuittons forårs og sommerkollektion i år, hvilket fashionable damer som Miroslava Duma og blogger Chiara Ferragni fra The Blonde Salad smukt præsenterede. Og så er modehusets farverige tasker også altid et hit.

 

Louis Vuittons tasker er populære hos modeuge-gæsterne. Her ses den i mini-kuffert med matchende logo-jakke.

LÆS OGSÅ: Kvinde, mand dig op! Her er 8 par herresko

LÆS OGSÅ: Balenciaga går all in på sort modehumor

LÆS OGSÅ: Sådan ser efteråret ud, hvis det står til de 25 største modehuse