Caroline Wolff Frölich om sin stil og garderobe
Foto: Luka Roné Caroline Wolff Frölich i blazer fra Zara, strik fra Arket og jeans fra H&M.

Caroline Wolff Frölich om sin stil og garderobe

Caroline Wolff Frölich: "De fungerer både om vinteren og sommeren og kan nemt adskille to outfits fra hinanden"

Man kan sagtens have en misundelsesværdig garderobe, selvom tøjbudgettet er lidt stramt. Det er kommunikationsstuderende Caroline Wolff Frölich et godt eksempel på – tag et kig ind i hendes tøjskab og hjem, der bugner af farverige fund, glade detaljer og smukke mønstre.

Caroline Wolff Frölich er 21 år, studerer kommunikation på Copenhagen Business School og blander gode sager fra Zara og Arket med lækker strik fra Acne Studios og dyre designertasker. Kom med indenfor her.

Stil

– Enkel og farverig. Jeg elsker at lege med og kombinere farver og mønstre.

LÆS OGSÅ: Ditte Reffstrup: "Det vækker minder og gør mig glad, hver gang jeg ser det"

Inspiration

– Jeg ved ikke noget bedre end at gå ned og købe et sprødt modemagasin og læse det fra ende til anden. Der er noget specielt ved at sidde med det i hånden, og så synes jeg altid, der er inspiration at finde. Derudover bliver jeg inspireret af veninder og på de sociale medier.

Caroline Wolff Frölich

Caroline i strik fra Ganni og nederdel fra Nué Notes. Spændet er et fund fra Bali.

Favoritdesigner

– Jeg har altid været vild med Acne Studios, fordi deres tøj har en kant, som er svær at finde på samme måde hos andre designere. Danske mærker som Ganni, Nué Notes og Lovechild 1979 er også blandt favoritterne, og så drømmer jeg om Marnis fine tryk og detaljer.

Caroline Wolff Frölich

Strik fra Acne ­Studios, Isabel Marant Étoile og Part Two.

Hverdag

– En farvet strik med et par oversize jeans eller en mønstret nederdel, altid tilsat sneakers.

Caroline Wolff Frölich

Blå sko fra Zara og støvler fra Church's.

Fest

– Jeg føler altid, at jeg mangler festtøj i min garderobe, så det bliver typisk ikke så meget anderledes end min hverdagsstil, som så bliver piftet op af et par stiletter og nogle festlige accessories.

Caroline Wolff Frölich

Caroline i blazer fra Zara, strik fra Arket, jeans fra H&M og sko fra New Balance.

Til de kolde dage

– Jeg er ret vild med fløjlsbukser i camel eller mørkeblå, fordi de både er pæne og gode til at holde vinterkulden ude. De skal tilsættes en varm strik, en oversize dunjakke og seje sneakers.

Mest og flest

– T-shirts, både kortærmede og langærmede. De fungerer både om vinteren og sommeren og kan nemt adskille to outfits fra hinanden.

Caroline Wolff Frölich

Kjole fra Milsted og plakat fra Bendtsens.

Undertøj

– Calvin Klein. Det sidder pænt og er klassisk.

Sko

– Favoritterne må være mine grå New Balance, som jeg går med stort set hver dag. Til fest er det høje støvler eller stiletter.

Caroline Wolff Frölich

Nogle af Carolines skønhedsfavoritter.

Smykker

– Jeg går med de samme smykker i en periode, og så skifter jeg til andre, jeg har liggende. Jeg er især glad for mine Sophie Bille Brahe-smykker.

Altid i tasken

– Udover de sædvanlige ting som pung og nøgler så er jeg lidt afhængig af at have Aesops håndcreme og Tromborgs Lip Balm ved hånden.

Caroline Wolff Frölich

Tasker fra Proenza Schouler og Truss NYC.

Shopping

– Når det gælder dyre ting, så tænker jeg mig ordenligt om, for det skal jo hænge sammen i budgettet. Men hvis det gælder tøj i den billige ende, så må jeg erkende, at jeg er impulsshopper.

Caroline Wolff Frölich

Jakke fra Saks Potts.

Budgettips

– Jeg er rigtig glad for både H&M og Zara, og Arket og Cos går jeg altid i, hvis jeg skal finde en fin skjorte.

Butikker

– Jeg shopper meget på nettet og er især blevet glad for vintage-siden Jerome Vintage. De har mange fine ting i forskellige prisklasser.

Caroline Wolff Frölich

Efter Carolines mening så er alt bare pænt foran de blå-grå vægge i spisestuen, som hun her sidder foran i bluse fra Saks Potts og nederdel samt strømper fra Acne Studios.

En rejse værd

– Jeg er helt vild med The Frankie Shop! De har mange fede ting, som desværre er besværlige at få fragtet over Atlanten.

Caroline Wolff Frölich

Nederdel fra Acne Studios og jakke fra Zara.

Bedste køb

– Min nederdel fra Acne Studios. Jeg er vild med blomsterprintet og den måde, den falder på. Jeg fandt den på udsalg på 50 %, og det har været en af min yndlingsting i min garderobe lige siden.

Fejlkøb

– I sommer købte jeg et par bukser fra & Other Stories, som havde den flotteste farve, men pasformen har aldrig været god, så de ligger og samler støv i skabet. De skal nok snart med på loppemarked.

Caroline Wolff Frölich

Striber fra Mads ­Nørgaard, T by Alexander Wang og vintage.

God stil

– Ifør dig tøj, som du føler dig godt tilpas i. Det får tøjet til at fremstå flottere, hvis din personlighed og selvsikkerhed skinner igennem.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Stil