Eurowoman

CPHFW: De bedste shows fra dag 3

Af Camille Berner 12.aug.2013 Mode

Copenhagen Fashion er vel overstået, og vi havde en uge fyldt med fantastiske oplevelser, fx events, butiksåbning, smykker en masse osv. –  som du kan læse mere om her  – men ingen modeuge uden shows, og her kan du læse om de største showoplevelser fra modeugens sidste dag.

Se med her…

Veronica B Vallenes

Veronica B. Vallenes’ sommer er let, brugbar, easy going med et skævt twist, som fx asymmetriske snit, bare skuldre, print og store statement smykker. Tøjet er flot og anvendeligt, og man kan let se de forskellige styles integreret og brugt med ens eksisterende garderobe, hvilket gør tøjet for Veronica B. Vallens til en virkelig god investering.

Bestemt en af Veronica B. Vallenes’ stærkeste kollektioner til dato.

Freya Dalsjø

Allerede inden Freya Dalsjøs show tog den unge designer, Freya Dalsjö, opmærksomheden fra sine meddesignere. Freja Dalsjö havde nemlig formået at få model-of-the-moment, Lindsey Wixson, til at gå sit show, hvilket må siges at være lidt af en præstation for et relativt ungt brand, ydermere modtog hun også tidligere på ugens ALT for damernes modepris Sølvtråden og sammenlagt må det siges, at modeugen sæson SS14 virkelig stod i designeres tegn. Freya Dalsjø viste en sommerkollektion med kåber og løse silkekjoler med yndige detaljer som net, udsøgte udskæringer og en meget smuk farvepalet, bestående af lys gul, turkis og brun med enkelte sorte detaljer. Det bør desuden nævnes at kollektionen blev vist af bare 3 modeller, hvilket må have ført til kaoslignende backstageforhold, men det kunne absolut ikke ses på de tre modeller.

Kreativt og ganske enkelt smukt.

Stine Ladefoged

Stine Ladefoged laver ikke tøj til den jævne fru Danmark, men viser i stedet en velkonstrueret, næsten kunstnerisk kollektion, som man kun kan blive fascineret af.

Snit, udskæringer, draperinger, former og materialer udgør tilsammen en oplevelse og et alternativt til de gængse kollektioner, og det er dejligt befriende at der findes kollektioner og designere som Stine Ladefoged midt i ”finanskrise-Danmark”.
Og så er det i øvrigt en kunstart i sit selv at vise en så avantgarde kollektion uden at det på nogen måde bliver gøglet og skørt.

Se mere fra Copenhagen Fashion Week her


Henter...