Thea Smed
Foto: Privat, PR Thea Smed elsker alt, der gør hendes hud blød og dufter godt.

Den bedste læbepomade

"Jeg er nærmest afhængig af denne læbepomade"

At Thea Smed, 21, butiksbestyrer hos Love ­Stories Copenhagen, beundrer det helt naturlige look ses tydeligt i hendes skønhedsfavoritter, der består af let makeup, masser af plejende hårkur og læbepomaden, hun altid køber en stak af, når den er på tilbud.

1. Naturligt look

Jeg bruger ikke særligt meget makeup og synes, det naturlige look er virkelig fint. Mit vigtigste makeupprodukt, som jeg bruger hver eneste dag, er Youngbloods løse mineralpudder. Jeg har brugt den igennem mange år, og jeg tror aldrig, jeg kommer til at skifte til andet.

Natural Mineral Foundation, Youngblood, 425 kr.

2. To go

Jeg har altid den bløde læbepomade fra Biotherm i min taske. Jeg bruger den flere gange om dagen og er nærmest afhængig af den. Hver gang den er på tilbud, køber jeg en lille stak med hjem, så jeg aldrig løber tør for den.

Beurre de levres hos Nicehair.dk (sponsoreret), Biotherm, 99 kr.

3. Parfumeidentitet

Jeg har længe brugt parfumen Fresh Laundry fra Clean, og jeg tror, at min omgangskreds forbinder den med mig nu. Jeg synes, det er svært at skifte parfume, da den bliver en del af ens identitet, men jeg overvejer alligevel et skift til Toccas Cleopatra, som dufter fantastisk af grapefrugt og agurk.

Cleopatra, edp 50 ml, Tocca, 585 kr.

LÆS OGSÅ: Elle Fanning: “Dette er den eneste hårspray, jeg bruger”

4. Velduft

Der står altid et duftlys på vores badeværelse, og her eksperimenterer jeg lidt mellem duftene, til jeg finder en favorit. Det skal dufte godt, men skal også være pænt og enkelt at se på. Indtil nu har jeg prøvet lys fra Meraki, Clean, og lige nu står der et fra mærket Skandinavisk.

 

Hav, Skandinavisk hos Magasin.dk, 450 kr

5. Budgetvenlig hårkur

Jeg bruger hårkur ved hver anden hårvask, og fordi jeg hurtigt bruger en hel, køber jeg altid den budgetvenlige fra L'Oréal, Elvital Total Repair 5, som gør håret blødt og medgørligt.

Elvital Total Repair 5, L'Oréal Paris, 60 kr.

6. Ny energi

Karmamejus eksfolierende saltskrub More til kroppen er klart et af mine favoritprodukter! Den giver følelsen af, at man er 100 procent ren, og at huden har fået ny energi.

More Exfoliating Salt Balm 03, Karmameju, 299 kr.

7. Min næste skønhedsi­nvestering

Mit næste køb skal være en concealer fra Youngblood, som hedder Ultimate Concealer. Min søster har netop købt og anbefalet den, da den dækker uden at klumpe eller føles tung. Den glæder jeg mig til at prøve, for jeg synes, det er svært at finde den perfekte concealer.

Ultimate Concealer, Youngblood, 295 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hår og Parfume