Den perfekte gave til din far, der ALDRIG ønsker sig noget

Foto: CRAFTED BY

Den perfekte gave til din far, der ALDRIG ønsker sig noget

Fædre er nok de mindst kreative typer, der findes, når det kommer til gaveønsker, og det gør Fars Dag til en vanskelig disciplin at mestre, når der skal findes den helt perfekte gave til de skønne fædre i dit liv. Men fortvivl ej – der findes nemlig en gave, der med garanti vil gøre lykke både hos din egen far – også hvis han er bonus, pap, stedfar – og til faren til dine børn. For her er en løsning, der vil få alle fædre til at ønske, at det var Fars Dag - hver dag.

Det er den samme dans hvert år. ”Jeg ønsker mig nogle søde og velopdragne børn. Vi kunne godt bruge en ny varmepumpe. Jeg er ved at løbe tør for rawplugs (og det må jo endelig ikke ske)”.

danica.pngPhoto: @Danicachloedk

 

Fædre er urimeligt kedelige, når det kommer til gaveønsker, og selvom det sikkert rent faktisk ville varme din fars hjerte at forære ham et assorteret sæt rawplugs med kærlig hilsen, så er det måske ikke det første, der falder dig ind, når du gerne vil gøre noget særligt for ham. For det er alt andet lige en anelse u-inspirerende at erklære sin kærlighed til farmand med blandende rawplugs for 250 kr.

fars dag.jpgPhoto: @Linehafstroem

Fortvivl ej - løsningen er nær
Løsningen på gaveproblemet er dog ikke langt væk - for faktisk er bland-selv-konceptet er ikke helt ved siden af. CRAFTED BY, som Carlsberg står bag, tilbyder nemlig dig at skræddersy din helt egen øl til far, hvor du har fuld kreativ kontrol over både smag og etiket. Eller rettere sagt din fars smag, for CRAFTED BY lader dig selv skræddersy din helt egen specialbryggede øl:

Har du mod på at sammensætte din helt egen, specialbryggede øl, skal du tage stilling til fire ting:    

  1. Bitterheden (1-4)
  2. Farven (1-3)
  3. Styrken (1-3)
  4. Tilsæt ekstra smag (Frugtige noter eller ristede noter)

Du kan skræddersy den perfekte Fars Dags gave lige her hos CRAFTED BY.

Hvis du hellere vil overlade smagen til brygmesteren, kan du frit vælge mellem favoritterne og selv designe etiketten.

Når først flaskens indhold er på plads, skal øllen navngives – og her kan du i bedste far-humor-stil vælge at navngive øllen ”Søde Børn”, ”Ny Varmepumpe” eller ”Rawplugs”, for på den måde at efterkomme ønskerne på ønskelisten.

julie fars dag.jpgPhoto: @Juliefreund

Du ’signerer’ øllene med dit navn, så modtageren ved, hvem der har ’brygget’ øllen til ham. Til sidst designer du etiketten med de farver og mønstre, der passer allerbedst til den modtagende daddy – husk at du også kan bruge disse farver og mønstre til indpakningen.

Hvor mange øl, din far skal have, bestemmer du selv – mindstebestillingen er 6 øl, der koster 209 kr. eksklusiv pant og levering.

Få styr på den perfekte gave til Fars Dag med helt personlige øl fra CRAFTED BY, og træd øjeblikkeligt op på førstepladsen blandt favoritbørnene. Eller glæd dine børns far med en gave, som du og børnene sammen har været med til at lave. Se her, hvordan du brygger din helt egen øl til Fars Dag

Se, hvad vi ellers skriver om: Far og Gaver til ham