Den store bh-guide: 4 bh’er til din krop og dit outfit

Den store bh-guide: 4 bh’er til din krop og dit outfit

Push-up, ekstra støtte eller mere fyld til din barm? Den helt rigtige bh med den rigtige pasform gør ikke bare din barm smukkere, men får også tøjet til at sidde bedre på din krop. Her guider vi dig igennem 4 forskellige bh-typer, der hver kan tilfredsstille de behov, din krop og dit outfit måtte have.

1. Bh med Shape-Up
Shape-up-bh’en giver barmen en flot, velformet silhuet. Shape-up-bh’en kommer med magic wire – en superfleksibel plasticbøjle, som støtter uden at mærkes. Fås op til en G-skål og er velegnet til den større barm.

Magic Boost, bh med shape-up,
 B-D 70-90, E-F 70-85, G 70-80, 449 kr. hos Triumph

2. Bøjle-bh

Bøjle-bh’en leverer god støtte og er derfor ideel for dig, der har en lidt større barm. Bøjlen støtter under brystet og hjælper samtidig med at forme og afrunde. Kan vælges med og uden fyld.

True Shape Sensation, bh med bøjle
og fyld. B-E 70-85, 399 kr. hos Triumph

3. Minimizer
En minimizer-bh gør, at din barm ser mindre ud. Den specialdesignede bh reducerer barmen optisk med en hel størrelse. Bh’en har ekstra brede stropper, der giver optimal støtte og komfort.

Essential Minimizer, bh med minimizer- effekt, C-G 70-95, 349 kr.

4. Bh med push-up
Push-up-bh’en giver ekstra volumen og en fantastisk kavalergang. Den skubber op nedefra og fra siden og er det perfekte valg, hvis du gerne vil give mere fylde til din barm.


Airy Sensation, bh med push-up, A-D 70-85, 399 kr. hos Triumph

Få hjælp til den rigtige bh-størrelse i Triumph

Det er faktisk kun 30 procent af de dansk kvinder, der bruger den rigtige bh-størrelse. Er du i tvivl om din bh-størrelse, kan du altid henvende dig hos nærmeste Triumph-forhandler, hvor du kan blive målt, og få hjælp til at finde den rigtige størrelse og pasform.