Denne gave er perfekt til mors dag

Denne gave er perfekt til mors dag

Mors dag venter lige rundt om hjørnet – nærmere bestemt den 12. maj. Er du begyndt at overveje, hvad du vil forkæle din mor med? Læs med her, og find ud af, hvilken gave der vil gå over alle forventninger.

Det er hende, du ringer til, når du har en glædelig nyhed, når du har brug for et godt råd, når du er halvsløj, sprudlende forelsket eller har brug for trøst. Hun lægger dine bukser op, kommer forbi til en kop kaffe og trykker din hånd og giver dig et knus – hun er der altid, når vi har brug for det. Den 12. maj er det mors dag – dagen, hvor det er tid til at forkæle en af de vigtigste kvinder i vores liv. Ro Copenhagen laver personlige smykker, alle med en unik betydning og historie. Derfor er der ingen tvivl om, at smykkerne fra det danske brand er en ideel gaveidé til verdens bedste mor.

En særlig betydning

Smykker er en oplagt gaveidé til personer, du holder af. Uanset om det er et armbånd, en fingerring, en halskæde eller øreringe er det noget, vi bærer til daglig og på den måde bliver vi løbende mindet om personen, der har foræret os smykket. Ikke nok med det bærer vores smykker på minder, vi samler på livet igennem. Minder, der fremkalder en helt særlig følelse.

 Til hvert enkelt smykke fra Ro Copenhagen er der knyttet en betydning – lige som din mor rummer en særlig betydning for dig. Alle smykker er fremstillet i 18 karat rød- og hvidguld, da det ædle metal med tiden får en smuk patina.

Det er en helt speciel gestus at forære et pænt smykke, og hos Ro Copenhagen er sortimentet bredt, sådan at det favner den enkeltes personlighed og smagspræference. Lige om hjørnet venter som sagt mors dag, men det spirende forår og den lune sommer rummer også adskillige andre lejligheder, hvor et smykke fra Ro Copenhagen vil være oplagt at forære: et armbånd til konfirmanden, en halskæde til studenten og selvfølgelig et par funklende øreringe til dig selv, som pepper dit outfit op til sommerens mange store fester. Bare for at nævne nogle eksempler.

-My-M-vedhæng-18kt-rødguld--diam.0.jpgMy "M" vedhæng - 1.100 kr.

rock-square.jpg

Rock Square diamant ørestikker, S - 2.800kr

Ædle og ægte materialer

Ro Copenhagen er grundlagt af designer Helle Leiberg Nissen og går aldrig på kompromis med materialer og æstetisk udtryk. Brandet deler en passion for ærligt design, godt håndværk og ægte kvalitet, hvilket afspejles tydeligt i alle deres smykker. Brandet anvender de fineste diamanter, som er nøje udvalgt (Top Wesselton-VS), og alle designs er fremstillet i 18 karat guld. Som prikken over i’et skal her til sidst nævnes, at Ro Copenhagens helt specielle signatur er, at hvert smykke er sat med en lille brillantslebet diamant. Se kollektionerne her:

fryd-merged.jpg

Fryd Barok perle vedhæng (kan anvendes i halskæde eller i Fryd Wave ørering) - 3.500 kr. 99704.-Nord-blue-ring,mini-in-18kt-yellow-gold-set-with-diam.brill.0.003ct-TW.VS--&-0.jpgNord Blue ring, mini - 4.700 kr. rock-heart-merged.jpg
Rock Heart øreringe - 4.100 kr. 
Rock Heart øreringe med diamanter - 7.900 kr.  107383.-Fryd-pink-Bracelet-set-with-pink-tourmaline-and-3-diam.total-0,078ct-TW.-VS,-18kt-gold_8.pngFryd Pink armbånd - 8.200 kr. 106575.-Fryd-Diamond-bracelet-in-18kt-yellow-gold,-set-with-4-diam.-total-0.303ct-TW.pngFryd Diamant armbånd - 14.200 kr.106495.-Rock-heart-signet-ring-solid-18kt-yellow-gold-set-with-15-dia-total-0.045ct-.tw.vs.jpgRock Heart signet ring - 15.900 kr. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker