ECCOs nye kollektion af sneakers
Foto: Ecco Den nye kollektion fra ECCO går under navnet ECCO COOL 2.0, hvor man har lagt vægt på et sporty design, der oser af luksus og eksklusivitet.

Præsenteret af Ecco - komfort og design

ECCO forener komfort med stilrent design

Har du et par ECCO sko stående i din fodtøjsgarderobe? Og hvad er din generelle holdning til ECCO?

Vi kender alle ECCO. Og rigtigt godt endda.

Vi ved, hvad den danske skomager står for. Nemlig førsteklasseskvalitet- og komfort.

Til gengæld har ECCO aldrig været associeret med de hotteste designs fra catwalken i New York, men mere sandaler med hvide sokker til mænd og kvinder, der er ekstra gode mod dyr.

Med andre ord har ECCOs image længe været synonymt med komfort og kvalitet. Ikke så meget kontemporært design.

Det har ECCO dog tænkt sig at lave om på. Faktisk har de lavet om på det, eftersom deres nyeste kollektion af sneakers allerede nu er at finde på hylderne. 

Som du så i videoen, er der ingen tvivl om, at fløjten har fået en anden lyd. ECCOs nye kollektion af sneakers er en tiltalende kombination af minimalistisk design og unikke detaljer. 

ECCO COOL 2.0

Den nye kollektion går under navnet ECCO COOL 2.0, hvor man har lagt vægt på et sporty design, der oser af luksus og eksklusivitet. Noget som i øvrigt også er nemt at fornemme, når man har skoene på.

 

ECCO COOL 2.0 hvid/ sort - 1500 DKK

ECCO COOL 2.0 fås i hhv. rødbederød, hvid og sort, hvor prisen ligger på 1400 DKK for den røde, og 1500 DKK for både den hvide og den sorte model.

Gældende for alle tre modeller i kollektionen er, at skoene er 100% vandtætte med 360 graders breathability. Foruden et sporty og minimalistisk design, er skoene med andre ord enormt behagelige at have på.

Nøjagtigt som man forventer det af ECCO.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sneakers og Sko