Elegante og stilrene smykker
Denne artikel er sponsoreret af: Aveny, Guldsmed Fie Bodenhoff, House of Amber, Marry and Me & Stinne Holm.

Elegante og stilrene smykker

Vi bærer smykker hver dag og giver dem gerne i gave til særlige lejligheder. Smykker har derfor en stor betydning i vores liv.

Med smykker viser vi vores kærlighed og stil, og for mange kvinder er halskæden eller øreringen en lige så stor del af looket som kjolen, tasken og skoene. Et smykke siger noget om den, der bærer det, og ofte ligger der mange tanker og følelser bag det enkelte smykke.

Vi har samlet en række københavnske guldsmede, som alle lægger vægt på forarbejdning, kvalitet og elegance.

Håndlavede smykker i et enkelt udtryk

fiebodenhoff_a_hidden_gem.jpgA Hidden Gem. Ring i 18karat guld med hvid diamant

Guldsmed Fie Bodenhoff arbejder med smykker i et enkelt og grafisk udtryk og i højeste kvalitet. Alle smykker bliver håndlavet af Fie Bodenhoff, både unika skabt ud fra dine ønsker og egne designs.

Butikken ligger centralt i Istedgade i København. Her kommer du helt tæt på håndværket, da baglokalet er Fies daglige værksted. Kig forbi eller lav en personlig aftale.

Denne smukke ring i 18karat guld med en hvid diamant er enkel men helt unik i sin udformning. Diamanten ligger løst inde i kuplen, fanger lyset og glimter – A HIDDEN GEM. Se video på Instagram.

Se smykkerne på webshoppen.

Smykker til enhver anledning

aveny_alt_-billede.jpgHos Aveny finder du et bredt og nøje udvalgt sortiment, så det passer til en hver smag! Uanset om du er på udkig efter en dåbs- eller konfirmationsgave, vielsesringe, en gave til én, du har kær eller blot noget helt særligt til dig selv. 

Aveny har smykker i sølv, 8, 9 eller 14 karat rød- eller hvidguld, med zirkonia eller med glimtende diamanter eller brillanter i smuk forarbejdning og høj kvalitet til en god pris.

Sammen finder I den helt rigtige løsning til dig - gør smykkedrømme til virkelighed.

Ravsmykker i moderne designHoA_AltForDamerne_614x367px_juni2019_new.jpg

House of Amber er et dansk smykkefirma, der laver ravsmykker i lækkert design og kvalitet.

Glem alt om mormors gamle ravkæde og udforsk det store udvalg af smukke ravsmykker i moderne design. Kollektionen Balance er designet af guldsmed Christine Bukkehave, og hun har fundet den perfekte balance mellem det organiske rav og det minimalistiske design i sølv - her med et lille twist.

Denne kollektion findes både med cognac- og mælkefarvet rav, men er du mere til de dybe mørkerøde eller friske grønne nuancer, har House of Amber et stort udvalg af lækre smykker i deres butikker og webshop.

Stemningsfuld guldsmedje på Østerbro

Marry-and-Me-01-interiør.jpgMarry & Me er en hyggelig stemningsfuld guldsmedje og butik, hvor der i ro og mag kan vælges vielsesringe assisteret af en faguddannet guldsmed, der altid vil yde en professionel rådgivning. Butikken har et meget stort udvalg af forlovelses- og vielsesringe i guld, platin, sølv, titan, tantal, carbon, prydet med diamanter og andre ædelsten.

Marry & Me har også ekspertise i damascenerstål og mokume gane. De forhandler både førende mærker og håndsmeder selv smykker, samt udfører renoveringer og reparationer. Hos guldsmedjen kan du også finde morgengaver og gaver til mange andre livsbegivenheder.

Stilrene smykker med kant

stinneholm.jpgStinne Holm er en moderne guldsmed og designer. Hendes smykker har et unikt look, kendetegnet af rene, grafiske linjer og ædle materialer.

Stinne Holm går efter det personlige udtryk i sine smykker. Den genkendelige stil har hun fastholdt igennem hele sin designudvikling, uanset om hun arbejder med et stort kubistisk øresmykke eller en enkel lillefingering.

Drømmer du om et minimalistisk smykke i oxyderet sølv eller et guldsmykke med diamanter, så kig forbi butik og værksted i Stefansgade (KBH N) 

Lad dig inspirere af den udstillede kollektion eller book et møde og få designet og smedet et Stinne Holm-unikasmykke

Instagram @stinneholmjewellery finder du billeder af hendes seneste arbejder.

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker og København