GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Et guldsmedesmykke er en investering i dig selv og din stil

Et guldsmedesmykke er en investering i dig selv og din stil

”Når du træder ind i min forretning, vil jeg have, at du skal føle dig hjemme”, Siger Mo fra Mo Christianshavn. Det er heller ikke svært, her er nemlig langt til de klassiske guldsmedeforretninger, hvor det føles som at træde ind i et galleri.

Det er vigtigt for Mo Christianshavn, at man føler sig hjemme, når man skal investere i sig selv og sin stil eller i de mennesker, man vil forkæle med et smykke. Indehaver Mo og hendes team tager sig derfor god tid til at møde dig og sætte sig ind i dine ønsker, drømme og stil – uanset om det er et af de færdige stykker smykkekunst, der ligger rundt omkring i butikken, der har fanget din interesse, eller du har forelsket dig i en helt bestemt sten eller perle, der skal blive til et særligt smykke til dig. Hos Mo Christianshavn ved man, at et guldsmedesmykke er et smykke for livet.

Den lille guldsmede-perle Mo Christianhavn har, som navnet antyder, adresse på det Københavner-hippe Christianshavn, og alle smykkerne bliver til i selvsamme lokaler. Smykkeværkstedet, hvor der bliver filet og poleret, er nemlig en integreret del af forretningen, så du træder hos Mo Christianshavn ind i et univers, hvor du får indblik i alt fra de rå materialer til designprocessen og hen til de færdige smykker.

Smykkerne tager deres fælles udgangspunkt i en klassisk skandinavisk tradition med et formsprog præget af organiske former, naturlige overflader og nøje udvalgte sten og perler, og butikken flyder med små gennemarbejdede kunstværker.

Personlige vielsesringe hos Mo Christianshavn

Skal du giftes? Kom til et uforpligtende designmøde hos Mo Christianshavn, hvor I får hjælp og rådgivning til at finde frem til lige dét udtryk, som passer til jer og jeres vielsesringe. At designe de helt rigtige vielsesringe er en kreativ proces, der foregår i tæt samarbejde mellem jer og Mo Christianshavn. Det betyder, at ringene bliver lavet med udgangspunkt i jeres stil og ønsker men altid med afsæt i kvalitet og perfektionistisk håndværk. Derfor tages der hos Mo Christianshavn altid udgangspunkt i klassiske og tidsløse modeller af høj kvalitet, som I selv kan være med til at præge, så I kommer hjem med et sæt vielsesringe, der er præcis, som I vil have dem, og som passer perfekt i størrelsen.

Find Mo Christianshavn her:

Webside: http://www.mo.dk/
Instagram: @MoChristianshavn
Facebook: @MoChristianshavn

Adresse:
Mo Christianshavn
Torvegade 26
1400 København K