Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

#EWstylecrush: Lotte Skovgaard Nielsen

Thestylecavalry

#EWstylecrush: Lotte Skovgaard Nielsen

Bliv inspireret af den 32-årige blogger på Thestylecavalry.com, Lotte Skovgaard Nielsen, der har en ting for læder og kashmir. Få hendes bedste tips til shopping og skønhed.

Yndlingsoutfit
Jeg elsker et outfit bestående af gode garderobe-klassikere: jeans (Kelly-modellen fra Tiger er min favorit style), en kashmir strik (jeg anbefaler, at I plyndrer Uniqlos herreafdeling) og et par høje hæle (invester i gode sko, det fortryder du aldrig). Kan bruges til en dag på kontoret efterfuldt af middag med vennerne.

Tiger of Sweden jeans, Uniqlo kashmir-trøje og Saint Laurent støvler

Læder holder
Jeg kan ikke få nok af læder. På nogen måde. Og køber igen og igen og igen læderleggings, lædernederdele og lædertoppe. Min nye lædernederdel fra By Malene Birger er min første nederdel i lyst læder, og jeg synes, den er så fin. Jeg er desuden vild med midi-længden, der er både feminin og elegant uden at være konet.

By Malene Birger lædernederdel, Samsøe Samsøe top, Saint Laurent støvler og Reiss Fashion jakke

Basics
Det var læder vi kom fra... Jeg er som sagt begejstret. Jeg går sjældent all-in og mikser læder, men det har jeg faktisk gjort hermed lædertop og leggings – synes dog looket bliver mere afslappet med en lang jakke med bælte strammet ind i taljen og de sorte Stan Smith. En lang sort frakke er altid en god investering – du kan gøre meget bare med et bælte – og den kan jo bruges til alt.

By Malene Birger jakke, top og leggings. Sko fra Stan Smith

Hvad er din favorit butik?
Jeg elsker multibrand-butikker, hvor jeg kan finde mere end et brand. F.eks. er Holly Gollightly i København virkelig god. Også Selfridges i London er blandt mine favoritter. Der kan jeg kigge på både Celine og Chanel på en gang.

Hvad er din favorit webbutik og hvorfor?
Net-a-porter.com – fordi de giver deres kunder den fulde oplevelse. Udover at have de bedste brands, så er alt bare så gennemført – fra et besøg i deres webshop til modtagelse af ordren– og så er jeg besat af The Edit.Hvilke 3 ting du ønsker dig lige nu online og hvorfor?
1, Gianvito Rossi stilletter
De perfekte stilletter – både klassiske, en smule sexede og behagelige at have på. Og fungerer både til mine yndlingslæderleggings, jeans og en smuk nederdel.

2. Saint Laurent taske
Jeg mangler en ny taske. Og det skal være denne fra Saint Laurent. Den er en blanding af too much og cool – og vil fungerer perfekte med mine low-key outfits.

3. Maison Michel hat
Jeg vil have mig en hat – desværre har jeg et ret stort hoved, hvilket betyder at det ikke er let at finde hatte, jeg kan passe, men jeg har ikke givet op. Jeg har længe ønsket mig en hat fra franske Maison Michel – og denne sommer skal det altså være.Hvad er dit favorit skønhedstip/produkt - hvad er det godt for?
Efter at jeg har hørt at huden ældes 27 dage for hver gang du ikke renser den inden du går i seng, er jeg blevet temmelig fantastisk med at få den renset. Jeg bruger altid min Clarisonic, der er virkelig grundig, og jeg føler den har gjort en stor forskel for mig. Derudover bruger jeg et par gange om ugen min favorit øjenmaske fra Estee Lauder, der hedder Stress Relief Eye Mask.

Hvad er dit bedste shoppetip
Er du i tvivl, så lad være – eller vent i hvertfald 24 timer med at købe. Det har forhindret mig i at gøre mange fejlkøb. Derudover er jeg fortaler for kvalitet fremfor kvantitet – hvilket ikke altid behøver betyde at varen er dyrere.

Hvem er dit stilikon og hvorfor?
Jeg bliver primært inspireret af veninder og mennesker på gaden. Måske af den grund elsker jeg også streetstyleblogs. Jeg læser dog også en del blogs og er pt. ret begejstret for tyske Maja Wyh. Hun mestrer lag-på-lag.

Hvilken webside finder du mest inspirerende og hvorfor?
Helt klart streetstyle sites fordi jeg elsker at se andres stil. Men også blogs. Nouvelle.dk fordi Maiken har sit eget black/white univers, thomasdegner.com fordi han har den smukkeste æstetik, They All Hate Us fordi de har fundet et form at blogge på, der virkelig skiller sig ud – det samme gælder for øvrigt Garance Dore, Maja Wyh fordi jeg er vild med hendes stil, Pinterest fordi jeg kan samle billeder i boards og ikke på mit skrivebord – ja, jeg kunne blive ved, synes der er masser af inspiration at hente.

Hvad er dit bedste budgettip og hvorfor?
Kvalitet behøver ikke være dyrt – Jeg er besat af mine 100 procent kashmirstrik fra Uniqlo, der kun koster 600 kr. De holder for evigt og jeg lever i dem.


Følg Lotte på Instagram: @thestylecavalry


LÆS OGSÅ: Se Sofias elegante rock'n'roll garderobe

LÆS OGSÅ: Se, hvem der fejlagtigt kom til at forveksle sin jakke med Kate Moss' blazer

LÆS OGSÅ: Disse 3 Instagramprofiler holder dig i topform

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil