Sofie Lassen Kahlke
SPONSORERET indhold

"Det er intet mindre end forfærdeligt"

Inspiration finder hun i alt fra veninderne til modebladene, men det, der fascinerer skuespiller Sofie Lassen Kahlke, 33, allermest, er de kvinder, der lige tør det, vi andre ikke gør.

Af: Camilla Larsson Foto: Anitta Behrendt
22. aug. 2012 | Mode | ALT for damerne

Hvad skiller du dig aldrig af med?
"Ja åbenbart alt, for mit tøjskab indeholder alt mit tøj fra de seneste 15 år, det er intet mindre end forfærdeligt, men jeg har så svært ved at skille mig af med ting. Men mine lange kjoler skiller jeg mig aldrig af med. Der er så mange minder forbundet med dem." 

Hvad ser man dig aldrig i?
"Meget høje plateausko. Selvom de er flotte."

Hvad inspirerer dig?
"Jeg læser mange modeblade, og det giver selvfølgelig meget inspiration, men ellers elsker jeg at kigge på mennesker på gaden, det inspirerer mig meget. Ligesom mine veninders tøj gør det."

Hvem har god stil i dine øjne?
"Stil er så mange ting. Er det det, der er hot og trendy nu? Eller det, der klæder den enkelte kvinde. Men generelt er jeg fascineret af de kvinder, der tør lidt ekstra. Kvinder, der tør være elegante på deres arbejdsplads, selvom de vækker opsigt. Det er sejt, når kvinder der hopper i stilletter, når alle andre har kondisko på (eller omvendt)." 

Hvad er et godt køb i dine øjne?
"Et godt køb er noget, man bare bruger helt vildt meget. Er det er en rigtig dyr ting, kan det jo klart forsvares, hvis den bliver brugt hele tiden eller hver dag. Men det er jo et endnu bedre køb, hvis man har fundet den et billigt sted." 


Sofie ved Dansk Fashion Awards i en af sine mange lange kjoler, hér af David Andersen.


Læs også: Shop som Søs Fenger