TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Sponsoreret af RO Copenhagen
Foto: RO Copenhagen RO Copenhagen

Sponsoreret af RO Copenhagen

Her er smykkerne, du skal ønske dig i julegave

En af hver, tak!

Tiden for kravlenisser, æbleskiver og gaver nærmer sig, og er du, som folk er flest, har du også en anelse svært ved at udfylde årets ønskeliste til jul. Og jo tættere vi kommer på den 24. december, jo større er chancen for, at du ender med at aflevere en bunke panikønsker til dine nærmeste, som hverken er helt eller halvt velovervejet.

Dette vil vi gerne hjælpe dig med at undgå i år. Derfor får du her et bredt udvalg af nogle af tidens fineste smykker fra det danske brand RO Copenhagen, der måske kan inspirere dig til din ønskeliste.

Alle smykker hos RO Copenhagen er håndlavede og kommer i 18 karat rød- og hvidguld.  De er designet af Helle Leiberg Nissen, som finder sin inspiration gennem rejser, arkitektur og når hun fanger øjeblikke med sit kamera. Alle smykkerne er sat med en signaturdiamant.

Blandt RO Copenhagens mange forskellige kollektioner, skal du lige nu holde specielt øje med to nyheder: Den ene er Nord Collection, der er inspireret af nordlyset og som indeholder ringe, vedhæng, ørestikker og armbånd som alle er sat med baguette slebne ædelsten. Den anden kollektion er Signet Collection. Denne kollektion består af en signetring og vedhæng, som er lavet med tanke på, at der skal være mulighed for at indgravere navne, initialer eller datoer – en ideel gave at ønske sig fra en, der står dit hjerte nært.

Vi har udvalgt nogle af RO Copenhagens flotteste smykker nedenfor og resten af kollektionerne finder du her. 

Nord Collection 

Signet Collection

Rock Collection 

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker og Julegaver