GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Beyoncé Ivy Park
Foto: Ivy Park Få et overblik over Beyoncés Ivy Park-kollektion her.

Beyoncé Ivy Park

Her er vores favoritter fra Beyoncés Ivy Park-kollektion

Beyoncés allerede hypede athlesiure-kollektion udkommer i morgen. Her er et overblik over kollektionens bedste items.

Det var med sædvanligt store armbevægelser og tunge budskaber, at Beyoncé offentliggjorde nyheden om, at hun ville lancere en sportstøjskollektion under navnet Ivy Park:

– Mit mål med kollektionen er, at rykke grænserne for sportstøj for at støtte og inspirere kvinder, som forstår, at skønhed er mere end din fysiske fremtræden. Ægte skønhed handler om sundheden i vores sind, hjerter og kroppe. Når føler mig stærk fysisk, føler jeg mig også stærk mentalt, og jeg vil starte et brand, som får andre kvinder til at have det på samme måde, udtalte Beyoncé i forbindelse med lanceringen

LÆS OGSÅ: Guide: Her er sæsonens smukkeste sportstøj

Vi tvivler her på redaktionen på, at kollektionen ligefrem kommer til at rykke ved grænserne for sportstøj. Den falder alt taget i betragtning ganske præcist ned i den athleisure-trend, som har været fremme det seneste år, og designet er i det hele taget næppe banebrydende i genren "sportstøj".

Alligevel er der en del gode items fra Ivy Park, som fungerer både til hverdag og træning. Her er et overblik over vores favoritter:

LÆS OGSÅ: Her skal du shoppe, hvis du tager både design og miljø alvorligt

Sweatshirt: Denne rosa sweatshirt har fine detaljer medsyninger på både skuldre og front, og egner sig godt til både hverdag og sport. Tallene 04 er skrevet ind på forsiden. Ingen ved endnu hvorfor, men flot ser det ud. $75Langærmet bodysuit: Flot bodysuit med color blocking i sort og hvidt og lynlås foran. Både et stærkt og sexet look – meget Beyoncé'sk. $185.Bomberjakke: Bomberjakken står stærkt i forårets jakketendenser, og denne er et virkeligt smukt bud med de transparente "huller" i stoffet. $88

Bodysuit: Kollektionens signatur-item som bliver båret af Beyoncé på nogle af de mest brugte pressebilleder i forbindelse med lanceringen. Vi nærmer os merchandise i stilen, men når de nu er Beyoncé-merch går det nok. Vi har i hvert fald et godt øje til seje bodystocking. $50Shorts: Shorts med et flot, grafisk print, som går igen på flere items i kollektionen. $70

Mesh Crew Neck T-shirt: Hvem vil ikke gerne være på team Beyoncé? Vi vil gerne, og især iført denne flaskegrønne T-shirt med crew neck og rundede kanter. T-shirten er spået til at blive en af kollektionens store sællerter.$60.

Her er den fulde lookbook fra kollektionen: 

Kollektionen er blevet til i samarbejde medTopshop og sælges, foruden hos Topshop gennem, hos blandt andre Nordström, Zalando og Net-a-Porter. Tøjet kommer ifølge Topshop ikke på hylderne i danske butikker, men kan købes online fra 14. april.

LÆS OGSÅ: Beyoncé sagsøger Feyoncé

LÆS OGSÅ: Beyoncé fraskriver sig verdens hvide dominans i ny "Formation" single

LÆS OGSÅ: Hvor "conscious" er H&M?

Se, hvad vi ellers skriver om: Beyoncé